Nesmeky DueNorth - sleva 12% pro seniory nad 70 let a držitele ZTP; zboží zakoupené od 15.11.2018 do 24.12.2018 je možno vyměnit či vrátit do 15.1.2019

Nesmeky

Jaké jsou zkušenosti našich zákazníků s nesmeky?

Zkušenosti s nesmeky od našich zákazníků zde uveřejňujeme již od roku 2005

 

Jiří Ševčík

Zdravím pane Heydušek,

před cca 10ti lety jsem od Vás koupil nesmeky - řešili jsme to tehdy telefonicky. Chtěl bych se zeptat, zda u Vás mohu objednat sadu náhradních výměnných hrotů na moje nesmeky, mám je již zbroušené. Jinak bez nich nemám u nás v zimě na kopci kde bydlím šanci, takže jsem za ně moc rád.

Dnes při tom děsném náledí jsem je musel opět využít (5mm ledu bez nich bych dnes neměl šanci)

S díky za odpověď

 

Jiří Ševčík
Malá Morávka, 3.12.2018

Vláďa Zakouřil

Dobrý den,
Nejen během letošní zimní sezony jsem byl svědkem mnoha pádů a v rámci své praxe zřízence v nemocnici záchranné služby jsem se s jejich následky několik let setkával takříkajíc naživo. Konkrétně na běžkách k nim zcela jistě přispívají (mimo počasí) také materiály, ze kterých jsou dnešní moderní boty vyráběné. Na lyžování jsou jistě skvělé, ale při chůzi po zimních silnicích, chodnících a stezkách neodpustí sebemenší chybu. Bohužel ne vždy lze lyžovat bez pěších přesunů a málokomu se chce tahat sebou další boty v batohu. Tohle vše jsme díky nesmekům a Vaší ochotě vyřešili :-)
Jsem moc rád, že Vám mohu napsat, že manželka byla a je s nesmeky více než spokojená. Nakonec se ukázalo, že jejich použití neomezí pouze na běžky, ale spolehla se na ně i v "běžném" provozu. Její pár nesmeků zcela jistě nezůstane osamocený, jakmile koupím nové běžkařské boty, objednám si je u Vás také. Budu rád, pokud se příspěvek stane inspirací pro další běžkaře, kteří řeší obdobný problém.

Vláďa Zakouřil
Praha, 28.3.2018

Vítězslav Krob

Dobrý den,

Dnes jsem si znovu zakoupil Nesmeky DueNorth AP - All Purpose.Tento model používám již přes pět let a mohu říct,že poměrně často.Denně chodím do zaměstnání a zpět cca 5km (chodník ,vozovka).Nikdy se nestalo,že bych uklouzl,podklouzl nesmeky nemají problém ani na zasněžené ledovce.Během používání jsem si zakoupil náhradní hroty,kdyby bylo potřeba vyměnit a dodnes leží nepoužité v botníku z důvodů,že nebylo potřeba měnit.Původní hroty fungují bez známek obroušení.Nutno dodat,že s nesmeky zacházím bez rukaviček a při natahování přes patu obuvy se letos přetrhla horní jistící guma.Nesmeky pořád fungují spodní guma bezproblémů drží nesmek na botě.Přenechal jsem je přítelkyni,která si v rámci úspor :-)zakoupila "nesmeky" v jednom nejmenovaném supermárketu a než došla domu ztratila dva hroty!!Což se u těchto mě nepovedlo za celou dobu.
Mohu všem jen a jen doporučit!!!a těším se na dalších X let pevné chůze bez zranění!!

Vítězslav Krob

Karlovy Vary, 13.12.2017 

 

Lada Kyralová

Dobrý den,
již několik zim používám s maximální spokojeností Vámi dovážené nesmeky AP-All Purpose. Vzhledem k mému neurologickému onemocnění mám potíže s rovnováhou i na suchu, natož na namrzlém povrchu. Díky Vám již pro mne pohyb venku při nepříznivém počasí není noční můrou. Při prvním pořizování jste mi poradili, i když jsem tenkrát z časových důvodů nakoupila jinde.
Dnes jsem při nasazování zjistila, že se mi začíná pod patou jeden nesmek natrhávat.
Ráda bych u Vás zakoupila nové. Na Vašem webu jsem četla poznámku o informaci o 12% slevě pro držitele ZTP průkazu. Prosím o info, co je potřeba předložit (průkaz vlastním) - budu objednávat přes internet.


Děkuji za pochopení a přeji hezký den
Lada Kyralová
Děčín, 11.12.2017 

Miroslav Siegl

Zdravím Vás pane Heydušek,

ještě jednou bych Vám rád poděkoval za bezproblémovou výměnu nesmeků za větší velikost. Nesmeky vyhovují, dokonce jsem je použil i osobně a musím říct, že pohyb v nesmekách je vynikající. Vřele všem doporučuji! Hlavně by si je měli pořídit senioři nebo ti co jsou zvyklí na svižnou chůzi:-) Opravdu se jedná o kvalitní pomůcku.

S pozdravem,

Miroslav Siegl
Litomyšl, 29.1.2017

Michaela Křivohlavá

Dobrý večer,

ráda bych Vám tímto poděkovala za promptní dodání nesmeků Light Industrial. Během posledního týdne jsem je několikrát nazula, použila jsem je jak pro běžnou chůzi, tak i běh a skutečně si je nemohu vynachválit, drží opravdu perfektně i na souvislé vrstvě ledu.

S pozdravem,

Mgr. Michaela Křivohlavá
Děčín, 16.1.2017

Leo Buršík

Dobrý den,

naše první zkušenost s nesmeky je vynikající, užívali jsme si jistý krok a také ten zvláštní křupající zvuk, jak se hroty zarývaly do beskydského ledu. Snad poprvé v životě jsem neměl obavu z chůze po ledu. Hroty opravdu perfektně drží a není třeba mít obavu ani z nerovného terénu. Rozdíl po sundání nesmeků, když skončila souvislá vrstva ledu, byl neskutečný. Na další ledové ploše jsme, už bez nesmeků, mohli jít sotva poloviční rychlostí.

Děkuji

Leo Buršík, 2.1.2017

Václav Bašek

10.10.2015 to zase vypuklo. Krušnohorský Everest 2015 prověřil nejen náš tým, ale i naše vybavení. Letos jsme dali 30 výstupů. Příští rok to bude lepší. Bez nesmeků DueNorth LI (Light Industrial) by to nešlo :-), během závodů jsem vyměnil pouze 6 hrotů. Už se těším na zimu a túry na zamrzlou Milešovku.
19.10.2015

Poznámka CZ BMI, s.r.o.: Krušnohorský Everest je extrémní 12 hodinový intervalový závod tříčlenných družstev. Úkolem družstva je během 12 hodin co nejvíce krát vystoupat po slalomovém svahu na Bouřňáku. Gratulujeme k úžasnému sportovnímu výkonu!

 

Laďka V.

Nesmeky LI - Light Industrial dobrá volba na letošní obzvlášt extrémní závod 24 hodin na Lysé hoře. Místo sněhu, většinou led a namrzlé kamení a i přesto nesmeky odvedly kus dobré práce:) Opravdu perfektně držely a ani jednou se mi nestalo, že by mi noha uklouzla. Chvíli jsem je testovala a měla jsem strach, že to na tom ledu nedají, ale daly:-) Nikdy před tím jsem nesmeky na nohou neměla a jsem moc ráda, že tyto se ukázaly jako ta nejlepší volba. Určitě je využiji i při zimním běhání. Nemohu jinak, prostě je musím a hlavně chci doporučit dalším zájemcům:-) Moc děkuji. 3.2.2014


David Havlíček

Nesmeky ALL Purpose jsem otestoval při extémnim horském zavodě 24hodin na Lysé hoře,kde jsem chodil cca 60km z kopce a do kopce v lesních pasážích pokryté vrstvou ledem a prašanu.Nesmeky skvěle drží na botě.Pohodlně jsem s nimí i běžel..Kvalitní provedení,pohodlné a rychlé nasazení,skvělá cena...Doporučuji a těším se až je znovu budu moc použít v extrémním podmínkách v horách. 15.2.2013


Táňa Kosinová

Nesmeky All Purpose používáme již 5. sezonu a jsme velmi spokojeni. Tento týden, kdy byla v celé ČR ledovka, jsme opět ocenili vlastnosti těchto nesmeků - a všichni ostatní kolemjdoucí nám je záviděli! Jistota, stabilita, klidná chůze na ledě!!!! 24.1.2013


Alexandra Kovářová

Jsem velmi spokojená s nesmeky i s naprosto nevídanou rychlostí jejich dodání - druhý den po objednání. Skvělá firma dodávající skvělé výrobky. Poslední roky, jakmile napadl sníh, jsem se po Praze doslova ploužila, protože mi všechny boty hrozně klouzaly. Jsem zvyklá hodně chodit, děláme dlouhé procházky, výlety.....,ale při sněhu jsem měla utrum. Ovšem !!...Po zakoupení AP nesmeků zase lítám jako čamrda s dokonalým pocitem stability Opravdu doporučuji !!! Můj vřelý dík prodejcům. 18.1.2013


Magda Šimčíková

Pod letošním vánočním stromečkem se objevily i nesmeky DueNorth - LI a musím říct, že to byl opravdu jeden z nejpraktičtějších dárků, co kdy byl nadělený. Protože tradičně chodíme na půlnoční mši, hned jsme je mohli vyzkoušet - celá cesta a okolí kostela byla jedna velká ledová plocha. Zatímco ostatní se ke kostelu sunuli "se smrtí v očích", my jsme frajersky a rychle dokráčeli na místo. Ještě větší zkouška nesmeků proběhla při návštěvě hřbitova, který je v prudkém kopci. Je pravda, že zejména po cestě dolů jsem se zpočátku necítila příjemně, ale zjistila jsem, že nemám důvod k obavám a že těmto nesmekům mohu opravdu věřit. Ještě jednou moc děkujeme! Zdraví Magda Šimčíková 3.1.2013


Martina Hedbávná

Jsou prostě výborné! Tato věta by stačila, je v ní obsaženo všechno. Ale protože jsem zákazníkem skutečně spokojeným, ještě připojuji: nesmeky AP mám třetí zimu a už si vůbec nedokážu představit, jak bych bez nich zvládala náledí našeho pražského předměstí. První zimu, kdy jsem denně (často na podpatcích) ve čtvrt na sedm ráno běžela vlak, druhou zimu, kdy jsem se jako opatrný parní válec šinula v posledních měsících těhotenství, ani zimu letošní, kdy neohroženě vyrážím s kočárem za každého počasí. S nesmeky mám jistý krok v jakémkoliv stavu! Jsou prostě výborné:-) 18.12.2012


Zdeňka Čedíková

Připojuji se k řádce spokojených uživatelů nesmeků (v mém případě AP), je to jedna z mála věcí, které mě nezklamaly .... přinesl mi je před 4 lety hodný Ježíšek, od té doby hned jak se venku objeví sebemenší náznak klouzava (nejen led a sníh ale třeba i kluzké podzimní listí), ihned nasadím nesmečky a jsem v klidu. I já jsem se nechala loni obalamutit a pořídila si "to samé ale za třetinovou cenu" v jednom nejmenovaném obchodním řetězci...to jsem si naběhla !Vyhozené peníze ! Do 2 týdnů nošení obroušené hroty, polovina ztracených a nakonec jsem jednoho dne došla jen po jedné. Druhá zůstala někde v závěji. Takže neexperimentovat, raději věřit ověřeným "Naledkám"- vřele doporučuji, mě ty původní opravdu dobře slouží již 4. zimu a s původními hroty ! Díky ! 11.12.2012


KV ARENA s.r.o.

S objednávanými nesmeky značky DueNorth typu All Purpose jsme dlouhodobě velice spokojeni a to z důvodu každodenního nošení tzn. nasazování každé 1-2 hod. Hroty nevypadávají jako u levných nesmeků z obchodních řetězců a jsou pevné.
Děkuji Jirava,
KV ARENA s.r.o.
ZÁPADNÍ 1812/73
360 01 KARLOVY VARY www.kvarena.cz ( 15.8.2012)

Poznámka CZ BMI, s.r.o.: Společnost KV arena je naším dlouholetým odběratelem nesmeků, kterými vybavuje svoje zaměstnance pohybující se denně na ledové ploše zimního stadionu.


Lafarge Cement, a.s.

"Vážený pane Heydušku, zakoupené nesmeky fungují bezvadně, i na ledu drží. Zaměstnanci je mají k zapůjčení na vrátnici dle vlastního uvážení.... S pozdravem Oddělení zásobování Lafarge Cement, a.s. Čížkovice, www.lafarge.cz ,www.lafarge.com." (4.2.2011)

Poznámka od CZ BMI, s.r.o.: Je vidět, že pro společnost Lafarge Cement, a.s. nejsou slova o jejím postoji ke svým zaměstnancům uvedeným zde: http://www.lafarge.cz/wps/portal/cz/8-Lide-a-prace jen pouhými frázemi! Lze si jen přát více takovýchto firem působících na českém trhu!


Markéta Kociánová

Mily pane Heydusku, velke podekovani Vam a Vasemu teamu - den pred vanocemi dosla objednana zasilka nesmeku! Mam velikou radost, ze jsem kolegum v praci dokazala vyhovet a oni mohli pod stromecek pripravit tento darek :) Jeste jednou diky! Hodne zdravi a stesti v novem roce! M. Kocianova ( 26.12.2010)


Renata Sládková

K Vaší otázce, jak jsem se dozvěděla o Vaší nabídce - můj otec měl předminulou zimu vážný úraz způsobený pádem při uklouznutí. Nyní je již v pořádku, v nemocnici mu někdo poradil, ať si u Vás koupí nesmeky, tak je má již druhým rokem. Já jsem je vyzkoušela a jsou výborné - my celkem provozujeme turistiku, v nich se vykračuje mnohem lépe. Objednávám je proto i pro sebe a členy mojí rodiny a jedny si vzala kamarádka pro otce. Zdraví Renata Sládková, sprenata"zavináč"seznam.cz (8.12.2010)


Martina Hedbávná

O Vašem produktu jsem se dozvěděla vloni z MF Dnes. Koupila jsem si jeden pár v Hudy Sportu a jsem nadmíru spokojená. No a protože každý den absolvuji cestu na vlak/z vlaku z/do velmi strmého kopce nejen já, rozhodla jsem se, že Ježíšek podaruje i zbytek rodiny. Již se těším na zásilku a ještě víc, až Nesmeky vyzkouší i ostatní! S pozdravem Martina Hedbávná, (7.12.2010)


Ing. Benešová

Vážený pane inženýre, po zkušenostech z uplynulé zimy, kdy si děda po pádu na zledovatělé cestě přivodil vážný úraz a já sama jsem nespočetněkrát uklouzla, jsem se rozhodla letošní zimu proti pádům "bojovat". Na webových stránkách jsem našla několik článků o nesmecích, resp. následně velmi kladné reference na Vámi prodávané nesmeky značky DueNorth i Vaši společnost. Objednala jsem proto dva páry nesmeků typu All Purpose. Byla jsem velice mile překvapena ochotou z Vaší strany a rychlostí vyřízení mé objednávky. Nesmeky jsem vyzkoušela včera (ihned po doručení objednávky Českou poštou) a nevěřila vlastním očím nebo spíše nohám - ani jednou na zledovatělém povrchu neuklouzly. Jsem si jistá, že stejně spokojený s nimi bude i děda, který nesmeky dostal s předstihem jako vánoční dárek. Nesmeky i Vaši společnost pochopitelně doporučím známým i kolegům. S přáním mnoha spokojených zákazníků Ing. Benešová, habe"zavináč"kee.zcu.cz (2.12.2010)


Ing. Stanislav Michal

Dobrý den, jsem již několik let Vašim spokojeným zákazníkem. Nesmeky Get-a-Grip první generace používám já i moje manželka, doporučil a předvedl jsem jej i svým kamarádům a minimálně ve dvou případech si je také pořídili. Testoval jsem je několikrát na Lysé hoře, obstály i na plechové střeše se sklonem cca 30° pokryté několika mm ledu! Tyto jsou pro mého tátu. Přeji hezký den, Ing. Stanislav Michal, standa"zavináč"kment.cz (2.12.2010)


Aleš Drechsel

Dobrý den, s nesmeky jsem opravdu velmi spokojen. Moc mi pomáhaly v zimě, když jsem měl zlomenou ruku a potřeboval jsem se bezpečně pohybovat v horském terénu v Krkonoších a v italských Dolomitech. Nesmeky má i moje přítelkyně. Někdy jsem nesmeky použil i v situacích, kdy jsem je měl sundat a proto některé hroty nevydržely. Tak jsem si je objednal s předstihem na příští sezónu. O vaší firmě jsem se dozvěděl přes internet pomocí vyhledávače. S pozdravem Aleš Drechsel, drechsel"zavináč"volny.cz (1.7.2010)


Jana Kuželová

Dobrý den, omlouvám se za opožděnou odpověď. O nesmecích jsem se dozvěděla od své kolegyně, a měla jsem možnost je vidět hned v praxi na náledí. Paní jako jediná zdolala namrzlý chodník bez jediného uklouznutí. To mne přesvědčilo, a rozhodla jsem se podarovat nesmeky část rodiny. Zatím jsme všichni spokojeni a letošní zimu jsme je už všichni vyzkoušeli. Samozřejmě je doporučím svým známým. Spozdravem Jana Kuželová, kuzelova.jana"zavináč"atlas.cz, (4.3.2010)


M. Rakovec

Dobrý den, dozvěděl jsem se o vás z internetu, kam jsem zadal do vyhledávače pojem nesmeky. Již předtím jsem používal nesmeky se 4mi hroty zakoupené ve zdravotnických potřebách. Nasazoval jsem si je pouze na umrzlé plochy, nejvýš jsem s nimi přešel silnici, ale i tak se brzy otupily a nemohl jsem na ně spoléhat. Při navlékání a svlékání nesmeků jsem zjistil, že je lidé téměř neznají a mnohdy se bojí vycházet. Ordinace jsou plné lidí po pádu. Možná by se vyplatilo zaměřit inzerci do místních novin, např Tučňák pro Prahu 4, kde osloví hodně lidí , nebo do chirugických čekáren. S pozdravem M.Rakovec, (13.2.2010)


Michal Kopecký

Dobrý den pane Heydušku, Děkuji za rychlé vyřízení objednávky, bylo mi potěšením s vámi obchodovat. Na nesmeky jsem narazil kdysi v prodejně Hudy ( v začátcích prodeje) a vyzkoušel. Je to určitě nejlepší produkt proti uklouznutí na trhu.Koupili si to i rodiče, bydlící na chatě v lese, a nedají na ně dopustit. Právě matce už praskl,ale využívá je opravdu často a tak na mně naléhala ať jí seženu nové. Dám vám, také jako obchodník ,zpětnou vazbu : v brněnském Hudy , že prý už nemohou objednat, až příští zimu. V Brně a okolí jsem také nenašel vašeho partnerského prodejce. Nesmeky vřele doporučuji známým. Přeji hodně obchodních úspěchů. S přátelským pozdravem Michal Kopecký, (11.2.2010)


Blanka Vidmanová

Vážení, na doporučení mých známých jsem zakoupila 4 páry nesmeků - pro mne, manžela a 70-ti leté rodiče. Jsem doslova nadšená - skutečnost dokonce předčí má očekávání!!! Když vidím ostatní, jak kloužou a chytají se plotů... Nesmeky fungují na jakémkoliv povrchu a na botách bezvadně a pevně sedí! Naposledy jsem jsme je s manželem ocenili, když jsme učili naši dceru na rybníku bruslit a naprosto bezpečně běhali vedle ní po ledě bez jediného uklouznutí:o) Rodiče se zprvu na neobvyklý dárek tvářili nedůvěřivě, ale nyní, v tomto počasí, už bez nesmeků ven vůbec nevyjdou - konečně nemusím mít strach, že někde upadnou a zlomí si třeba krček. Po těchto skvělých zkušenostech jsem objednala nesmeky ještě pro rodiče mé kamarádky a všem, kteří ještě váhají s koupí je rozhodně doporučuji!!! Ještě jednou děkuji panu Heyduškovi za vstřícné a spolehlivé jednání a velmi rychlou dodávku a přeji hodně spokojených zákazníků! S pozdravem B. Vidmanová, blanka.vidmanova"zavináč"ceb.cz (8.2.2010)


Tomáš Libosvár

Vážený pane Heydušku, Objednané nesmeky přišly hned druhý den bez problémů. Objednal jsem je pro svoji mamku, několikrát denně přechází mezi prací a domovem a naše boční uličky jsou moc zledovatělé na bezpečnou chůzi ale zase málo, aby se na nich dalo bruslit. Moje mamka si nemůže nesmeky vynachválit a reklamu si dělají samy, když si je natahuje třeba před obchodem. Dokonce ani náš 40kg pes nemá na ledovce šanci ji přetáhnout. Poprvé jsem nesmeky náhodou viděl před Vánoci v obchodě TV shopu (nebo tak nějak). Hledat nějaké konkrétní jsem ale začal až během lednu, kdy se udělala ta ledovka. Samozřejmě pomohl google, přes který jsem se dostal na stránky svetoutdooru.cz, kde mají recenzi na vaše nesmeky. Vybíral jsem mezi těmi z TV shopu (cca za 150 Kč, ale jen s dvěma hroty pod špičkou, což mi přišlo málo - většinou to ujede na patě). Radši jsem připlatil za ty vaše, recenze a dobré zkušenosti uživatelů a jistota kvality je pro mě rozhodující než nižší cena. S pozdravem Tomáš Libosvár, T.Libosvar"zavináč"seznam.cz (2.2.2010)


Radek Kotěšovec

Tož tedy to hodnocení :) Bydlím na samotě, cca 200m nad vesnicí, cca 3km cesty do kopce. Z toho 2,5km je prohrabovaná traktorem a prakticky ledovka po celou zimu, která je tady od listopadu až do dubna, zbytek je prošlapaná cesta k našemu domečku v lese - hluboký sníh, závěje. Před tím, než jsem zakoupil nesmeky, tak cesta trvala po ledovce okolo 40 minut s tím, že cca 3-4 pády na každé cestě (chodím denně 3km z kopce i zpět do kopce) - a na zádech v jednom kuse baťoh s notebookem, který docela trpí pády na ledovku. Díky nesmekům jsem se dostal zpět na "letní-podzimní" čas 25minut rychlejší chůze, popř. i pod 20min s během a bez jediného pádu. Určitá slabina nesmeků je kombinace "led + cca 1cm ušlapaného a nesoudržného sněhu-ušlapaný suchý prašan", na něm nesmeky podklouznou, nicméně ani tak nedojde k pádu, podkluz je cca 10cm, než se hroty "chytnou" a jde se dál. Příjemně mi překvapilo, že nesmeky (all purpose) fungují velice dobře i v hlubokém sněhu (poslední úsek cesty v hlubokém sněhu je ve svahu). Všem vřele doporučuji! Radek Kotěšovec, kotesovec"zavináč"jarcovska-tlapka.cz (2.2.2010)


Marcel Zedníček

Hodnocení Vašeho zboží. Včera jsem měl premiéru objednaného zboží - vyrazil jsem na procházku se svým rotwailerem. Běžně je na sněhu a ledě problematické udržet jeho tah,pokud potkáme druhého psa. Včera při použití nesmeků nebyl problém se pevně udržet na jednom místě bez klouzání. Jsem velmi spokojen. Marcel Zedníček, marcel.zednicek"zavináč"provident.cz (2.2.2010)


Petr Elzner

Dobrý den, nesmeky včera v pořádku dorazily. Mile mě překvapila rychlost vyřízení objednávky a dodání zboží. Přes internet nakupuji poměrně často, ale abych měl zboží tak rychle doma, to se mi obvykle nestává. Prvně jsem se o nesmecích dozvěděl před rokem, možná dvěma, na běžeckém fóru. V té době jsem je ale považoval za zbytečnost. Až nová "chodníková reforma" a s ní související stav chodníků v okolí mého bydliště mě přesvědčily o opaku. Zatím jsem je zkoušel pouze na chůzi - cestou z pošty, ale i tak to vypadá, že je to přesně to, co potřebuji. Už se těším, že si dneska budu po dlouhé době moct v klidu zaběhat bez obav, že si natluču :-) Přeji mnoho dalších spokojených zákazníků a ještě jednou děkuji za rychlost vyřízení objednávky. S pozdravem Petr Elzner, pelzner"zavináč"email.cz (28.1.2010)


Marie Pavlíčková

Nesmeky jsme již vyzkoušeli. Byli jsme s manželem moc spokojeni. Naše chůze byla bezpečná jak z kopce, tak po rovném chodníku na nemž bylo hodně zmrazků. Moc pozdravů Vám posílají spokojení zákazníci z Aše. pavlickova.mari"zavináč"seznam.cz (27.1.2010)


Krejčiříková

Dobrý den, včera nám přišel balíček a hned jsem nesmeky otestovala. Výborné, vykračovala jsem si skutečně bez obav. Vaše stránky jsem objevila při brouzdání na netu, když jsem hledala nějaké protiskluzové návleky na obuv. Zkoušela jsem různé prodejny sportovních potřeb v Kroměříži, ale zdejší prodejci mě dokonale znechutili. Na prostou otázku - prosím, máte nesmeky, nebo nějaké protiskluzové návleky na obuv? - na mě nechápavě hleděli, co to vlastně chci, nikdy o něčem takovém ani neslyšeli. Protože mě tito "odborníci" totálně zklamali, objednala jsem si nesmeky u vaší firmy a znovu opakuji - byla to skvělá koupě. A hlavně žádné vysvětlování - co a proč a jak to vlastně vypadá. Takže děkuji za rychlé dodání a budu všem vaše stránky doporučovat. Přeji hezký den. Krejčiříková, hkrejcirikova"zavináč"jacz.cz (27.1.2010)


Veronika Kurečková

Dobrý den, Moc děkuji za rychlé doručení, v tomto počasí se to obzvlášť hodilo. Jen abych dodala první relevantní reference:
+ na ledu a zmrzlém sněhu opravdu drží za všech okolností
+ na sněhu moc nepomůžou, ale neuškodí
+ hroty se zatím neopotřebovávají a nepraskají (i když můj manžel byl přesvědčen, že do konce procházky určitě prasknou všechny a po cestě je stále nedočkavě kontroloval)
+ nasazují se snadno, zvládnou to i méně zruční jedinci
- jak se dalo očekávat, na betonu, asfaltu a dlaždičkách dost klapou a skřípou. Méně odolné materiály hroty spolehlivě podřou, což svědčí o slušné tvrdosti hrotu, ale komu to nedojde včas, zničí si dlaždice na chodbě i linoleum ve výtahu.
- jsem zvědavá, jak dlouho vydrží gumové části nesmeků, zvlášť v místech, kde se napínají (ale zatím se zdá, že by mohly vydržet ještě dlouho) Tož tak. Přeji krásný den! Veronika Kurečková, kureckova"zavináč"qmail.cz , (14.1.2010)

Komentář CZ BMI, s.r.o.: s tím poškozením dlaždic, linolea a podobných ploch to není podle našich letitých zkušeností tak špatné, jak se zdá. Záleží na mnoha individuálních okolnostech a proto každému doporučujeme, aby si to, zda nesmeky poškozují povrchy na kterých mu záleží se svými nesmeky sám vyzkoušel. Naše zkušenosti říkají, že pokud se chodí ohleduplně, nešoupe se záměrně nohama, tak většinu dlažby nepoškodíte. Pokud ale budete chtít, tak materiálem hrotu uděláte klidně vryp do jakéhokoli materiálu, který v přírodě běžně naleznete. Pokud máte svůj diamantový důl tak ne... :-) !


Jitka Zicháčková

Děkuji Vám za rychlé vyřízení. Nesmeky všem doporučuji. Pro mého syna je to jediná záchrana v zimě na přesuny po městě, protože u něho každý pád může hrozit zlomeninou či výronem a s nesmeky jsem klidná, že jsem udělala vše pro to, aby se tomu dalo zabránit ( to už je jak z reklamy :-))) Ale fakt nám už 2 roky pomáhají, takže díky. Hezký den přeji Jitka Zicháčková, Jitka.Zichackova"zavináč"tevapharm.cz (6.1.2010)


Jiří Merhulík

Dobrý den Před Vánoci jsem obdržel jeden pár pro manželku a zkušenosti jsou následující:
- velmi snadné nasazení
- na botě nejsou téměř vidět
- výtečná funkce - při nedělní procházce se psem manželka kráčela jako královna, já 3 pády. Vaši firmu jsem objevil na internetu po zadání hesla "nesmeky". Zpracování stránek, rozsah informací a ceny vedly k volbě Vaší firmy. Děkuji a přeji příjemný den. Jiří Merhulík, jmerhulik"zavináč"mkinet.cz (4.1.2010)


Milena Böhmová

Dobrý den, nesmeky jsem u Vás zakoupila pro své syny a manžela již před Vánoci 2008. Dozvěděla jsem se tehdy o nich náhodou při surfování na internetu, přečetla si různé názory, výsledky zkoušek a podobně a na základě toho jsem se rozhodla ke koupi. Slíbila jsem, že se s Vámi podělím se zkušenostmi, tedy tak činím. Nelituji, všichni je využívají, nejvíce nejstarší syn, který kondičně běhá do vrchu, samozřejmě téměř ua každého počasí. Opotřeboval hroty nejvíce, proto si půjčil od ostatních - odtud ta dnešní objednávka nových hrotů. Promoční nabídka nesmeků velikosti S mi pomohla vyřešit dárek pro snachu k jejím nadcházejícím narozeninám. Bude se cítit určitě bezpečněji při horských toulkách s dětmi. Takže investice do nesmeků byla rozhodně zdařilá, velmi doporučuji. V Těšínských Beskydách se touláme velmi často a majitelé nesmeků v naší rodině je mají v batohu, aby byly dle potřeby po ruce k využití. Děkuji a těším se na zásilku od Vás. Milena Böhmová, milena"zavináč"bohms.org (4.1.2010)


Petrovičová Daniela

Dobrý den, děkuji za rychlé vyřízení mé objednávky. S nesmeky DueNorth (Get-A-Grip) mám moc dobré zkušenosti z minulé zimy, kdy jsem je dostala od syna pod stromeček. Věděl, jak nemám ráda "opatrnou"chůzi po ledu a hladkém sněhu ( denně docházím do práce asi 30 min. svižnou chůzí )... udělal mi s tímto praktickým dárkem velkou radost a ocenila jsem ho dodatečně ... i když loňská zima byla velice mírná. Váš výrobek jsem doporučila mým kolegyním, vlastně byly zvědavé "čím to stepuju" po školní chodbě ... takže letos doobjednáváme. Přeji pěkný den Petrovičová Daniela, zs.tovarni.petrov"zavináč"seznam.cz (1.12.2009)


Drahomír Paďourek

Vážený pane Heydušek, tak jsme v pořádku doma v ČR. Dne 11.9.2009 v 08,34 jsem jako jediný z nás vystoupil na nejvyšší vrchol Kilimanjara - Uhuru Peak 5895m.n.m.Jak můžete ale vidět na fotce, nastala drobná zrada - vlivem klimatických změn nebyl na vrcholu sníh! Měli jsme připraveny Vaše kvalitní nesmeky Get-A-Grip, ale z důvodu počasí, které se nechová poslední dobou standardně jsme je nepoužili, protože kromě pár ledovců (nevelkých kupek ledu), nebyl na celém Kili sníh - ale mrzlo hodně. Jsou věci, které člověk nemůže měnit svým pouhým rozhodnutím. Děkuji a jsem s pozdravem Drahomír PAĎOUREK, conquerror"zavináč"email.cz (1.10.2009)


Drahomír Paďourek

Nesmeky dorazily vpořádku. Na botách sedí pěkně a hroty se nevyvracejí. Podle toho, jak se mi na dvoře "zakously" do nakloněného hladkého betonu, tak myslím, že to bude fungovat i na ledu. To jsem ještě nezažil! S pozdravem Drahomír PAĎOUREK, conquerror"zavináč"email.cz (31.8.2009)

Poznámka: Pan Paďourek se společně se spolu s dalšími dvěmi společníky rozhodl v době od 3.9. do 27.9. 2009 uskutečnit expedici Uhuru peak 2009, jejímž cílem bude zdolat alpským stylem nejvyšší horu afrického kontinentu - Kilimanjaro (5895 m.n.m.). V měsíci září panuje na vrcholu nejhorší počasí z celého roku, extrémní mrazy za podpory silného větru. V průběhu cesty dle jejich zjištění bude hodně záležet na kvalitním oblečení, obuvi a ochraně proti podklouznutí na ledových chodnících. Výprava se rozhodla nepoužívat mačky z důvodu hmotnosti a my si velmi vážíme důvěry, se kterou se její účastníci se rozhodli spolehnout pro expedici na nesmeky Get-A-Grip Advanced! Věříme, že je tyto nesmeky nezklamou! Jejich zkušenosti s použitím nesmeků v tak extrémních podmínkách Vám rádi po jejich návratu zprostředkujeme na našich stránkách. O jejich expedici by měla vyjít reportáž v posledním letošním čísle časopisu Turista. Expedice Uhuru peak tvoří Drahomír PAĎOUREK (1983), Radim ŠÍBL ( 1976) a Michal VOBÁTILEK(1979). Každý z nich má samostatně projitý nemalý kus světa. Spolu však nyní jdou poprvé.


pí. Smetanová

ráda bych si objednala další nesmeky, jelikož jsem naprosto nadšená jejich používáním. Bydlíme totiž na kopci, ze kterého sejít se v zimě stává horror a vlastně nemožná záležitost bez posypu. Jelikož už se přece jen bojím uklouznout a při odchodu do zaměstnání v pět hodin ráno posypáno být ani nemůže, byla jsem zoufalá. Když mi kolegyně , která objednává ve zdejší nemocnici zdravotnický materiál objevila vaše stránky, hned mě nesmeky zaujaly a objednala jsem je. Od té chvíle jsem nadšená, nebojím se sněhu ani námrazy, jdu sebejistě a bavím se, když klouzající spoluobčané užasle hledí na mou rychlou chůzi při námrazách. Koupila jsem mým chlapům nesmeky pod stromeček a sklidila velkou chválu!!! A doporučuji vřele a v klidu vaše nesmeky, takže několik spolupracovníků si hned objednávalo - i pro rodiče a teď tedy objednávám sousedům, které má jistá chůze také nadchla. Děkuji Vám za tuto úžasnou pomůcku, vyřešila mi bleskově velmi nepříjemný problém a věřím, že mnoha lidem vyřeší i jejich. Je mi 51 let a neuměla jsem si představit, jak s přibývajícími roky budu moci bydlet na pozemku jako je náš! S pozdravem Smetanová, smetanova17"zavináč"seznam.cz (9.2.2009)


Jiří Rak

Dobrý den, stejné nesmeky používám již 3 roky a jsem s nimi velmi spokojen. Dostal jsem je darem od syna. Bohužel už se mi dlouhým používáním přešlapaly příčné gumové pásky /hroty jsou pořád ve výborném stavu/, tak jsem si na Internetu našel spojení na Vaší firmu a objednal u Vás stejný typ. Doufám, že budu spokojen i nadále. S pozdravem. Jiří Rak, jrak"zavináč"elmatservis.cz (20.1.2009)


Eva Mejzlíková

Dobrý den, velice děkuji. Zcela upřímně, co co serióznosti a spolehlivosti u mě vedete.Neb po internetu nakupuji dlouho a téměř vše ,ak zkušeností mám k porovnání dosti. Napíšu Vám to i do hodnocení na Vaše www stránky. O Vaší nabídce jsem se dozvěděla z internetu.Neb jsem po těžkém úraze nohy a mám malé děti se kterýma člověk podniká různé věci,ač sám se bohužel sportovních aktivit již nezúčastňuje. Jakýkoliv pád na tuto nohu by pro mě byl velice rizikový až kritický. Tak jsem pátrala po něčem osvědčeném, odzkoušeném..... co mi ten život pomůže zkvalitnit, abych byla alespoň částečně aktivní a nevyřazená jen kvůli např.počasí.... děkuji krásný den zdraví Eva Mejzlíková, evamej"zavináč"centrum.cz (7.1.2009)

Také jsem byla aktivní sportovec, do VŠ i vrcholový...tak se člověk s dětmi ( 6 a2) snaží navázat na to co jeho samotného bavilo. Ted bruslí a já jsem jen koukala raději z kraje ledu,a bála jsem se na led vůbec vstoupit. Včera jsem nesmeky vyzkoušela, co bylo v mých silách, na ledu na rybníku, na kluzké silnici i na přemrzlé dřevěné lávce... jsem nadšená, neb mám pocit, že se obzory opět otevřou. Problém s nohou náledí.... a dětičky chtějí třeba poponést... je pro mne velký problém.Ale teď si myslím, že to bude O.K. Nebo jen dojít z auta do práce / člověk jde jak stařík ,který má strach, že si zlomí stehenní kost v krčku/ to mně nikdy nenapadlo, že to někdy v relativním mládí budu zažívat a řešit. Ale pořád člověk bojuje a když k tomu lze nějak přilepšit , tak je to super. Děkuji Mějte se krásně. Zdraví Eva Mejzlíková, evamej"zavináč"centrum.cz (8.1.2009)


Vít Kopáček

Včera jsem podnikl první, pět kilometrů dlouhou tůru s nesmeky v proměnlivém terénu - asfaltová silnice pokrytá uježděným a uklouzaným sněhem nebo přímo ledovou vrstvou, se střídala s polní cestou, částečně opět zledovatělou a částečně pokrytou prašanem. V takto komplikovaných podmínkách obstály nesmeky naprosto skvěle! Oceňuji fakt, že:
- nedochází k posouvání nebo přetáčení nesmeků na botě
- na gumu se nelepí sníh, takže při přechodu z prašanu na led nehrozí nefunkčnost
- nedochází k žádnému omezení komfortu chůze
- a nejvíce - nesmeky jsou opravdu stoprocentně funkční, ani jednou nedošlo k podklouznutí a to i při velmi rychlé chůzi (cca 7 km/h) na ledu nebo zmrzlém sněhu K funkčnosti při chůzi tak lze nesmekům vystavit absolutorium.
Děkuji za skvělého a neocenitelného pomocníka při mých zimních aktivitách. Pěkný den přeje Vít Kopáček, kopacek"zavináč"sofyko.cz (27.11.2008)


Marie Honková

P.S. Už jsem si jedny nesmeky od Vás koupila a tento týden jsem je poprvé vyzkoušela na prvním sněhu a ledu. Musím říci, že je to skvělá věc! M.Honková, marie.honkova"zavináč"uszsmsk.cz (25.11.2008)


Křesťanová Hana

Děkuji Vám Za včasnou dodávku nesmeků, o kterých jsem se dozvěděla z internetu a hned při dnešní sněhové kalamitě vyzkoušela a nemůžu si je vynachválit. Ihned jsem je doporučila několika známým a doufám, že se Vám objednávky jen pohrnou. Držím palce a ještě jednou děkuji! Křesťanová Hana, hana.krestanova"zavináč"csa.cz (23.11.2008)


p. Skalný

Dobry den, o nabídce nesmeků jsem se dozvěděl z časopisu Turista./díval jsem se na stránky www.dodeste/. Jsem členem turistického clubu zdrav. postižených a časopis občas čtu. Nesmeky jsem použil na turistické akci v Trojanovicích. Chůze s nesmeky je velice jistá po ledě i po sněhu. Pak ještě, když v Ostravě nasněžilo, mohl jsem jit i po kluzké cestě bez hůlek.To bych bez nesmeků určitě nemohl. Používám protézu a chůze po sněhu či ledu byla vždy problematická. Nesmeky bych určitě doporučil. Skalný, i.p.skalny"zavináč"bluetone.cz (16.1.2008)


Luboš Kubálek

Dobrý den, s Vámi dodanými nesmeky je naprostá spokojenost (testováno zatím 2x při běhu na zledovatělém chodníku) a proto bych chtěl objednat ještě 1pár nesmeků Get -A-Grip, typ Ultra, velikost S-M. Zboží chci poslat Českou poštou na dobírku na adresu... Děkuji Luboš Kubálek, lub.kubalek"zavináč"tiscali.cz (9.12.2007)


Testy

Z mailu našeho zákazníka jsme se dozvěděli o tomto článku, který jej přesvědčil o objednávce nesmeků Get-A-Grip a který popisuje zkušenosti s nesmeky Ultra při tréninkovém běhu. A v komentáři k tomuto článku jsme nalezli odkaz na další běžecké testování jiného zákazníka, ve kterém jsou velmi výstižně popsány rozdílné vlastnosti obou typů nesmeků zejména při běžeckém použití. Přidáno 15.11.2007


Miloš Škorpil

Následující e-mail nám přišel od legendy ultramaratonského běhu Miloše Škorpila (viz. mj. též www.behej.com) ...Jinak co se týče nesmeků G-A-G, tak s nimi jsem získal další cenné zkušenosti, takže můžu s klidným svědomím udělat celkové shrnutí: Oceňuji velmi snadnou manipulaci při jejich nandávání a sundávání Při běhu na ledu mi umožňují běhat v podstatě tak jak jsem zvyklý na suché silnici, to znamená nemusím se ohlížet na tempo běhu, jedině při běhu s prudšího kopce je třeba mírně přizpůsobit techniku běhu, tak aby noha neustřelovala do stran Vyzkoušel jsem je i při rychlostním tréninku 6 x 800 m a i při něm jsem nemusel techniku a rychlost běhu nijak přizpůsobovat skutečnosti, že je mám na botách. Závěr: Doporučuji jako mimořádně vhodný doplněk pro běhání v zimních měsících, neboť běh s nimi snižuje podstatnou měrou riziko úrazu a zároveň běh s nimi umožňuje i v zimních měsících absolvovat venku kvalitní běžecký trénink. Miloš Škorpil (27. 3 .2006)


Ing. Luděk Sáska

Dobrý den, Vaše nesmeky máme již druhý rok ( pokud mě paměť neklame) a používá je obsluha vleků na sjezdovkách při ledovkách nebo namrzajícím dešti. Spokojenost - maximální. Kde jsem narazil na Vaši nabídku před rokem si již nepamatuji, ale myslím, že to bylo na základě doporučení někoho ze zaměstnanců. Dnes jsem pouze zadal do Seznamu.cz výraz nesmeky a po chvíli bloudění na www.nesmeky.cz (což není dobrá nabídka) jste jako druzí v pořadí... :-) (21. 12. 2005) S pozdravem Ing. Luděk Sáska, saska"zavináč"lazadov.cz


Jiřina Volfová

Dobrý den, nesmeky jsem obdržela a jsem s nimi velice spokojená. Dokonce bych řekla, že předčily mé očekávání. Jen mám trochu obavy, zda ta guma vydrží a nepraskne. Velice bych Vám tímto mailem chtěla poděkovat, za tak skvělí výrobek. Myslím, že díky němu se už bát náledí nemusím. (29. 11 .2005) S přáním hezkého dne Jiřina Volfová


Roman Habásko

Vážení, na počátku zimy jsem ve vaší firmě zakoupil "nesmeky". Jako účastník závodů mistrovství světa, a jakožto úřadující mistr Evropy v závodech psích spřežení jsem si skutečně ověřil, že nesmeky pro mě znamenají vždy jistý krok.Jsem s nimi naprosto spokojený. Snadno se používají a jejich nasazení na obuv nikdy nezabere mnoho času. Svoji účinnost ztrácejí snad jen v hlubokém a sypkém sněhu, kde chybí opora pro hroty. Zkušenosti ze závodů (běh, chůze) jsou jinak velice dobré. Proto velice děkuji. (21.1.2005) Váš spokojený zákazník Roman Habásko "musher", asamara"zavináč"seznam.cz

mini-DSC02942