Nesmeky DueNorth - sleva 12% pro seniory nad 70 let a držitele ZTP; zboží zakoupené od 15.11.2018 do 24.12.2018 je možno vyměnit či vrátit do 15.1.2019

Oblečení do deště

Jaké jsou zkušenosti našich zákazníků s nepromokavým oblečením do deště?

Otakar Puš

Dobrý den,

děkuji Vám za zaslaní žluté bundy, bunda se dá nosit jak v zimě tak v létě, není v ni horko a v chladném počasí je v ni příjemně. Hodí se jak na turistiku, tak na kolo, v dešti nepromokne. No prostě bunda je super. Byl jsem s ženou na Lysé hoře, oba jsme byli velmi spokojeni s Vašim výrobkem. Ještě jednou děkuji.

Otakar Puš, 9.8.2017

Vl. Souček

Dobrý den. Při zítřejší 20.etapě Gira 2016 pojedou cyklisté přes nejvyšší průjezdné sedlo v Evropě, Col de la Bonette(2802mnm), které jsem na loňské Tour při etapě do Pra Loup zdolal i díky již druhé bundě od Vás. Vzpomněl jsem na Vás a posílám nějaké foto.
S pozdravem Vl. Souček,Tochovice, 27. 5. 2016

Václav Vrtal

Kalhoty Calhoun a bundu Nokomis jsem zvolil pro cyklovýpravu za polární kruh. Nepromokavý komplet dobře chránil v nepřízni počasí drsného severského klimatu. Osvědčil se i jako ochrana před dotěrnými komáry.

Václav Vrtal 11.11.2015

 
 

Lucie Otáhalová

...závod jsem ve zdraví přežila, což je to hlavní, dojezd do cíle je skvělý zážitek :). NO a bunda? Ta je opravdu skvělá, přes poměrně příznivé počasí jsem ji využívala často, dalo se v ní jet i ve dnech s přeháňkami, ve chvílích, kdy zrovna nepršelo, aniž by se člověk extrémně pařil. Při vyšších teplotách jsem ji využívala v kombinaci pouze se spodním trikem. Neocenitelná v dlouhých sjezdech v horách. Sice jsem nezažila letos celodenní déšť při teplotách kolem 10 stupňů, tak jako loni na Slovensku, ale věřím tomu, že by to s touto bundou byla relativně komfortní záležitost.

Lucie Otáhalová, 18. 8. 2015

Poznámka CZ BMI, s.r.o.: Slečna Lucie Otáhalová obsadila v letošním ročníku závodu 1000 MILES 2. místo v ženské kategorii. Gratulujeme!

Petr S.

Dobrý den,
Fotku jsem bohužel nenašel, neb mám jen fotky, které jsem fotil já. No pokud jde o recenzi… Na vašem webu jsem je četl, ale sám jsem jim tedy moc nevěřil. J Ale kamarád bundu má, koupil si ji na doporučení někoho dalšího stejně jako já na doporučení jeho. Moje očekávání nebyla nijak velká, ale byl jsem příjemně překvapen její prodyšností a funkčností. V deštivém Skotsku jsem ji velmi ocenil a blahopřál si k dobrému nákupu.

Hezký den. Petr S., 5.2.2015

Marta Krátká

Vážený pane Heydušku,
už několik let používáme v extrémních podmínkách nejen na kole ale i na horách v zimě i v létě vaše "žluté ubrusy" - cyklo soupravu DOPRAVA. Je lehká, skladná, prodyšná a nepromokavá. Na rozdíl od ostatních materiálů s membránou je příjemná na holou kůži. V dešti nestudí a nelepí se na tělo. Loni v létě v Alpách v Rakousku, kde nám celý týden pršelo, jsme tuto vlastnost ocenili, protože, i když pršelo, bylo teplo a pod bundou jsme mohli mít jen tričko s krátkým rukávem. Naposledy nám souprava udělala neocenitelnou službu letos 10. ledna, když jsme vyrazili na běžkový přejezd Orlických hor. Jeli jsme tam i přes téměř katastrofickou předpověď počasí s heslem" nejsme z cukru" .Ale je pravda, že nás na hřebenu bylo jen 45 bláznů z Brna. Pršelo skoro celý den a ti, co měli vaše soupravy byli na tom nejlépe. V cíli nepromoklí, nepropocení. A v závěru se opakovalo to, co už dříve v horách. Ti, co měli na začátku ironické poznámky o protichemické jednotce, v cíli přišli s prosbou, abych jim soupravy objednala.
Tak jich zase několik objednávám a děkujeme. Přejeme hodně zdraví.
Za turisty z Brna zdraví Marta Krátká. Brno, 3.2.2015

Ladislav Minář

Vážená paní Prosová,

včera jsem obdržel objednané zboží v pořádku . Kalhoty i bunda nám velikostně padnou, a tak Vám i Vašemu kolegovi chci ještě jednou poděkovat za vaši vstřícnost a čas, který jste věnovali přeměření jejich rozměrů a pomohli mi tak vybrat jejich správnou velikost. Soupravu jsem otestoval ve sprše a zůstal pod ní suchý. Tak věřím, že stejně se zachová i v dešti, o který není letos nouze. Šanci ověřit si to mám hned o tomto víkendu.

S pozdravem

Ladislav Minář, 18.9.2014

pí Křivdová

Vážení, v roce 2005 jsem si u Vás zakoupila žlutou membránovou bundu i s kalhotami a velice jsem si toto oblečení užila v Norsku na kole. Toto je už můj druhý komplet, kterýžto jsem zase bohatě využila letos v Dolomitech. V Dolomitech jsem byla turisty dost okukovaná, nevěřili, že se mi po jednom lijáku tento "papírový" komplet nerozpadne. Byli překvapeni, že jsem došla do cíle suchá, ale hlavně nezapařená, jako ostatní, kteří měli na sobě pláštěnku. A hned začali shánět adresu a vymýšlet, co by se na tom dalo ještě vylepšit. /Třeba návleky - ty jsem si ušila sama ze starých, již roztrhaných kalhot/. Někdo by přivítal obal na batoh, ale takový, u kterého by nezatékalo na záda. Třeba spojený s větším límcem a s kapucí. Někomu by se hodilo paleto, pod které by schoval nejen batoh, ale i sebe celého od shora až dolů, aby se nemusel vyzouvat při oblékání kalhot, když přijde déšť. A když přišlo větší ochlazení, všichni vytáhli goretexové bundy, jen já oblékla pod "žluťáska" jednu vrstvu navíc. Prostě je to oblečení, kterého využívám při turistice, na kole a v zimě na běžkách, když je mokrý sníh. Je lehké, nezabere moc místa, prostě spokojenost. Pokud by šlo zpevnit více namáhaná místa - např. pod popruhy od batohu na ramenou u bundy nebo na vnitřních horních částech nohavic u kalhot, pak bych už žádnou chybu na oblečení nenašla.


Tuto recenzi i s obrázky z Dolomit můžete využít na vašich webových stránkách. Snad si z obrázků některý vyberete. A Dolomity jsou krásné za každého počasí.18.7.2014

Luděk Pilař

Po výborných zkušenostech s jednoduchou větrovkou Doprava jsem se rozhodl zakoupit cyklokomplet Profi od O2 Rainwear. A jelikož jsem z kola mezitím přesedlal na motorku, rozhodl jsem se vyzkoušet, zda tento komplet bude použitelný i na ní. S potěšením vám chci oznámit, že jsem v něm absolvoval celou cestu v dešti z Havlíčkova Brodu až do Maďarska a zůstal jsem, k mému velkému překvapení, opravdu celý suchý! Další výhodou se ukázalo to, že oblečení neprofoukne ani při vyšších rychlostech, takže stačilo použít vhodné funkční prádlo a lehkou letní motorkářskou bundu a džíny a vyrazit. A to se teplota pohybovala jen kolem 10 st. C. S kompletem jsem tedy naprosto spokojen a budu jej rád doporučovat svým přátelům a známým.

S pozdravem L. Pilař, 23.9.2013

 

Michal, Zlín

Používám bundu Profi O2 3FLOW. Prakticky ji beru vždy na outdoor aktivity již cca 4roky. Mám komplet i s kalhotama. Běžky, hory s báglem, běh v dešti, samozřejmě kolo. Pro mě rozhodovala minimální velikost - zaberou minimum prostoru. Lze oblékat za deště i později. Pokud trochu zmoknu- díky vysoké paropropustnosti za chvilku vyschnu. Ani při celodenním pochodu v děšti se tělo nezapaří. U ponč a pláštěnek právě toto bývá nepříjemný problém. Přitom i při ležení v děšti v trávě membrána vodu nepropustí. Právě pro širokou použitelnost řadím tyto věci jako jednu z mých nejlepších investic vybavení. Neznám nic podobného malého a lehkého za podobnou cenu.

20.7.2013

Vladimír Souček

Po absolvování letošního GIRA a hlavně sněhové etapy na Tre Cime jsem i já usoudil,že je třeba oživit můj nepromokavý cyklošatník.V pátek31.5.vyčerpávající telefonická informace,včetně objednávky profibundy a kalhot.V pondělí 3.6.dodáno a při cestě z práce,14km na kole v lijáku, ihned ostrý test!Výsledek=100% sucho!Od této chvíle jsem bundu prakticky nesundal, jezdím v ní do i z práce denně.Soupravu si vyzkoušel i můj nevěříící kamarád a už jí vlastní taktéž! Skladné a plněfunkční.

Děkuji. Vladimír Souček, Příbram, 31.5.2013

Pavel Skalický

Koupil jsem si u Vás Cyklovětrovku a cyklokalhoty Profi O2 3 Flow. Projeli jsme o deštivém a chladném víkendu Orlické Hory. Mohu říct, že jsem byl naprosto spokojen. Zbytek party stále laboroval s větrovkama, pláštěnkama a podobně a já měl jen funkční tričko s dlouhým rukávem a toto oblečení.Byl jsem v suchu a teple! Mohu všem doporučit.

S díky Pavel Skalický, Písková Lhota, 14. 5. 2013

Jiřina Pavlíčková

Koupili jsme si tuto větrovku v r.2010 před cestou na Island. Tam nám posloužila výborně a nadále ji požívám na cyklo, běžky, turistiku i divokou vodu. Oceňuji nízkou váhu, skladnost a taky to, že po namočení rychle uschne (na rozdíl od hmotnějších membrán). Snad jen bych přivítala další kapsu i někde vepředu - často mám na zádech batoh.

4.12.2012

Vlastimil Fiala

Vážení, reaguji na vaši nabídku na možnost zvýhodněné koupě nového oblečení stejného typu a velikosti při zaslání poškozeného. Zasílám Vám 2 ks silně poškozené cyklistické pláštěnky a prosím o zaslání nových 2 ks téhož za sníženou cenu o 30%. Zároveň prosím o zaslání 1 ks vodovzdorného lepidla 3M matting adhesive na drobné opravy...

S uvedenou pláštěnkou jsem naprosto spokojený a s kolegy ji používám již mnoho let ( ani nevím, jak dlouho, jsem jeden z těch 5 cyklistů v "ubrusu" na úvodní fotografii k sekci zkušeností zákazníků s oblečením do deště :-) Při mém stylu mi jeden kus vydrží zhruba rok, protože ji vozím neustále sebou a používám ji nejen do deště, ale i místo větrovky při změně počasí a nebo při pozdějších večerních návratech, kdy je již chladno pro její skvělé vlastnosti - nepotí se, větrá a přitom "zahřeje", kromě toho je téměř 100% nepromokavá.

S pozdravem V. Fiala, 21.6.2012

Juraj Olenočin

Už jednu takúto súpravu mám, a máme to viacerí v partii, a je to najlepšie oblečenie do dažďa na bicykel, aké som kedy mal. Preto som to objednal aj pre manželku. Prajem veľa úspechov.

S pozdravom Juraj Olenočin, 18. 6. 2012

Majka Vymazalová

Dobrý den,
děkuji za odeslání objednávky! :-) S větrovkou jsem velmi spokojená!!! Je ideální "horní vrstvou" v tomto předjarním počasí, minulý týden jsem ji využila hned 3x, na kole i na kolečkových bruslích! V teplejším počasí je ideální za větru a deště. Vlastním starší provedení větrovky, které nemá žádnou kapsičku, což považuji za jedinou slabinu větrovky. Hodila by se alespoň jedna kapsa na kapesník, mobil...na kole to není až takový problém, ale na bruslích celkem chybí...

Předchozí objednávka byla dárkem pro kamarádku, ta je také velmi spokojená, větrovku využívá na kole a při běhání :-)

S pozdravem a přáním pěkného dne Majka Vymazalová, Meri"zavináč"seznam.cz, 7. 3. 2011

Zdeněk Rataj

Dobrý den,
po několika "zkušenostech se zaručeně nepromokavými bundami" na kolo jsem náhodou na webu našel Vaši cyklobundu Profi. S přesvědčením že využiji možnosti vrácení peněz v případě nespokojenosti jsem objednal a obratem obdržel. Hustě pršelo, teplota kolem 4° a nárazový vítr vytvářely perfektní podmínky pro test. Hodinu jsem si "užíval" a našel zalíbení v jízdě v dešti protože jsem byl opravdu v pohodě díky suchu a příjemné "atmosféře" pod bundou. Na rozdíl od spodní půlky. Tak jsem si doobjednal i cyklokalhoty a opět vyrazil. Už nepršelo ale v lese bylo hodně louží přes které jsem musel a tak po návratu domů mně nenapadlo nic chytřejšího než nacákané blátíčko nechat smýt pod sprchou. Na svoji čest a svědomí a překvapení potvrzuji že jsem po očistě byl pod oblečením suchý. V žádném případě tedy nevyužiji možnosti vrácení peněz ale budu si užívat jízdy na kole i v těchto již ne ideálních podmínkách rozmarného podzimu. A rozhodně se těším v tomto "mundůru" vyrazit i na běžky. A že svítím ve dne i v noci mi vůbec nevadí, ba naopak! Jako řidič to vysoce uznávám (viz foto) Jsem viděn!!!!. I přesto že jsem i ve svém důchodovém věku aktivní sportovec (t.č.sedminásobný Mistr ČR, seniorský Mistr Evropy v družstvech 2004 a stříbrný z mistrovství Evropy 2010 v praktické střelbě), uvažoval jsem o pověšení kola na zimní sezonu na hřebík. Díky vybavení které nyní mám od Vaší firmy to budu zkoušet snad až do závějí-zkušenosti napíšu. Závěrem bych chtěl ještě zdůraznit že je fakt velmi důležité vzít na vědomí Vaše doporučení a pod cyklobundu a kalhoty zvolit (zkušenosti ukážou) optimální oblečení. Při teplotách kolem 3°stupňů jsem měl pod kalhotama pouze "tlustší" punčocháče a pod bundou na těle thermotriko a pak bavlněnou mikinu. Perfektní. Moc děkuji jednak za možnost "dalšího" potěšení v mém věku a také za neobvyklý přístup počínaje radou a konče vyřízením dohodnutého. Jsem ochoten každému kdo by měl zájem poskytnout zkušenosti jak na mailu: zdenekrataj"zavináč"seznam.cz tak telefonicky na tel.725 051 969

Zdraví

Zdenek Rataj, 24.2.2011

Daniela Kunzová

Jsme cyklistická parta a asi před 2 lety (nebo tak nějak) jsme objevili a po zatěžkávací zkoušce zkušebního prvního kusu v několikahodinovém lijáku ihned všichni zakoupili cyklo/moto bundu Doprava. Bez „žluťáska“ jsme už nevyrazili na žádný výlet. Lehký, na silnici nepřehlédnutelný, do deště i proti větru, co jsme si mohli více přát? Častým a ne vždy nejšetrnějším zacházením se na některých bundičkách objevila drobná poškození. Já jsem žluťáska opatrovala jako oko v hlavě, ale přesto se mi ho podařilo roztrhnout o šípkový keř. Byla jsem z toho hodně špatná než jsem se dopídila vaší firmy, prodejna s tímto artiklem byla v Praze zrušena. Vše zlé pro něco dobré, nebýt mé „nehody“, o vaší existenci bych vůbec nevěděla. Po telefonické domluvě s Ing.Heyduškem jsem poškozenou bundičku zaslala k odborné opravě, nadšeně vyprávěla o vstřícnosti, s kterou se málokdy člověk setká. A což teprve poté, co mi přišla poštou perfektně opravená bundička (i v místech, která ještě po opravě nevolala). Opět jsem jen zírala, co solidní firma zvládne: nejen obnoví funkčnost bundy, aniž by vnucovala nový výrobek, ale to za směšný peníz, který určitě neodpovídá vynaložené práci, a v termínu neuvěřitelném - od prvního telefonického kontaktu do radosti z „nové“ bundičky přesně týden (včetně poštovních přesunů).

Děkuji Ing.Heyduškovi a firmě CZ BMI nejen za perfektně opravenou bundičku, ale neméně za úžasný zážitek ze vstřícnosti a ochoty, která dnes není tak úplně standardní záležitostí, a za cenné rady pro používání a údržbu vašeho zboží.

Za všechny spokojené uživatele „žluťáska“ v naší partě

Daniela Kunzová, dkunzova"zavináč"chello.cz a fantomas"zavináč"seznam.cz, tel. 728 236 084, 3.11.2010

Ing. Jan Hájek

Dobrý den v CZ BMI,

mám zájem o cyklo/moto komplet Doprava s prodlouženou bederní částí, jen se s Vámi potřebuji poradit o velikosti. V minulosti jsem u Vás ještě v Kolíně osobně zkoušel a kupoval kompletní oblek Hunter a žlutou z cyklobund.

„Profi“ , obojí bylo ve velikosti L. Jsem s nimi velmi spokojen. Tuto soupravu bych chtěl využít v případě deště pro navlečení přes fleece windstop bundu Moira na běžkách , pro jogging a pochopitelně také pro kolo a vysokohorskou turistiku eventuelně přes tu žlutou cyklo, která nemá kapuci. Rovněž přichází v úvahu i převlek u auta. .............(zkráceno)

Váš spokojený zákazník

Ing. Jan Hájek, jan.hajek.tpe"zavináč"telecom.cz, 6.10.2010

František Kudrna

Dobrý den,

máme již s oblečením do deště od Vaší firmy dobré zkušenosti a často ho využíváme.

Rád bych si u Vás objednal cyklo větrovku PROFI z O2 3Flow™ látky bez síťky s kapucí (obj. 9222 ) ve velikosti L v modročerném provedení za 1990 Kč a dále cyklo větrovku od O2 Rainwear (obj. č. 1111) v barvě žluté a velikosti rovněž L za 990 Kč.

K mailu přikládám dvě fotografie z deštivého víkendu na Kokořínsku, kde jsem Vaše oblečení velmi ocenil.

S přátelským pozdravem "Dešti zdar"

František Kudrna, frantisek.kudrna"zavináč"email.cz, 30.9.2010

Miroslav Pap

Dobrý deň,

Tak ako som sľúbil, píšem o prvých skúsenostiach.

Balík som dostal 3.9. Keďže máme vcelku upršané počasie, tak hneď som aj komplet nasadil. V podstate každý deň chodím do práce na bicykli. Je pre mňa veľmi potešiteľné, že oblečenie funguje tak ako popisovali na nete iný cyklisti. Nie je nič lepšie ako prísť do roboty so suchými nohavicami a chrbtom. Tak isto farba je neprehliadnuteľná, čo je len dobre. Bohužiaľ niektorým vodičom by nepomohlo ani keby oblek žiaril röntgenovým žiarením :))

Mám len dva malé problémy:
1) Trafiť správnu hrúbku oblečenia pod komplet vzhľadom na meniacu sa teplotu. Ale to sa časom určite vyrieši. Je fakt, že oblek neprefúkne (u nás fúka v podstate stále), ale čo som prekvapený aj celkom slušne udržuje teplo.
2) Neviem si zvyknúť na zips na vetrovke, má dámske zapínanie resp. opačné než na aké som zvyknutý. Ale toto je vzhľadom na vlastnosti asi najmenej podstatný problém.

Som rád, že aj napriek neštandardnému postupu z mojej strany pri nákupe všetko vyšlo.

S pozdravom Miroslav Pap, pap"zavináč"mech.uniag.sk (27.9.2010)

PS: Kolegovia v robote už obdivovali, a odporučil som ich na Vás. Dobrý tovar a slušných ľudí je treba podporiť.

27.9.2010

Radka Kyliánová

Dobrý den,

jsme zpět ze sjíždění rakouské řeky Salzy a rádi bychom doporučili všestranným sportovcům Vaši cyklo větrovku. Původně jsme si ji zakoupili kvůli cyklistice, které se věnujeme za každého počasí. Samozřejmě se nám „bunda“ osvědčila (za tím účelem byla asi vyrobená, že jo) a postupně si ji přikupují členové rodiny a kamarádi. V loňském roce jsme ji poprvé odzkoušeli při vodáckém sportu na poměrně divoké řece Salze, kde voda stříká, ať už to člověk umí nebo ne! Při sjíždění máme všichni neopreny, ale jsou bez rukávů , a tak jsme těchto „pláštěnek“ využili k zahřátí vrchní části těla a zároveň jako ochranu před stříkající vodou. Při chladnějším počasí to totiž není žádný med, jelikož řeka nikdy přes 10 stupňů mít nebude. Vloni, jak dokazují fotografie, jsme ji měli pouze 3 lidé, a tak pohodlí a komfort, které jsme v nich měli, ocenili naši kamarádi tím, že jsme museli připravit lodě, protože nám na rozdíl od nich nebyla zima a nemuseli jsme přitom držet deštníky jako oni. Letos mělo výbavu podstatně více lidí, ale sluníčko nám přálo natolik, že by museli být fotografie v pláštěnkách opravdu kýčovité. Doporučujeme všem rekreačním vodákům. Nevadí, když se to namočí, když se „cvaknete“, protože voda steče a zároveň vás to ochrání před „alpským větrem“. Pod záchrannou vestou je výborná „pláštěnka“ s prodlouženou bederní částí, která ochrání záda před chladem. Kapuce není vůbec potřeba, protože má člověk přilbu.

Takže za jakéhokoliv počasí už jen ahóóóóój na vodě. :-)

Radka Kyliánová, Radka.Kylianova"zavináč"seznam.cz, 11.8.2010

Pavel Richter

Dobry den,
dekuji za bleskurychlé dodání, cyklovětrovka "Profi" přišla v pátek odpoledne, takže ji bylo možno hned z práce využít v bouřce na cestu z práce.Skvělě dýchá (přibližně jako pertex, hůř než windstopper, takže opravdu skvěle) a bude výborně použitelná. Preji hezky zacatek dne,
Pavel Richter, richter"zavináč"richtercb.c, 28.6.2010

Zdeněk Fibrich

Vážený pane Heydušku,
žlutou větrovku půjčenou od kamaráda cyklisty jsem vyzkoušel v celodenním dešti v Jizerských horách a byl jsem nadšen, jak to při té vodotěsnosti úžasně dýchá. Doporučím dalším kamarádúm.

S pozdravem

Zdeněk Fibric, 21.6.2010

Tomáš Hering

Dobrý večer,

zboží v pořádku došlo a osobně jsem s ním naprosto spokojen, už bez něj neujedu ani kilometr.

Tomáš Hering. hering.t"zavináč"seznam.c, 6.6.2010

Magda Haková

Hezký den!

O vaší nabídce cyklooblečení jsem se dozvěděla od kamarádky Šárky Prokopcové, objednala si u vás komplet bunda + kalhoty Profi minulý týden. Také jsem si na stránkách www.dodeste.cz přečetla reakce vašich zákazníků a to mě přesvědčilo.

Balíček jsem dnes v pořádku obdržela, moc děkuji. Bundu jsem hned vyzkoušela krátce v dešti a jsem spokojená. Až ji vyzkouším v terénu a trochu delší dobu, ozvu se a jsem si jistá, že budu jen chválit.

Ještě jednou díky.

Haková, magda.hakova"zavináč"seznam.c, 2.6.2010

Ivan Ováry

Dobrý den, posílám další fotky a zkušenosti z používání kompletu Doprava. Po dobrých zkušenostech jsem si přikoupil větrovku s prodlouženou zádí. Kalhoty jsem si upravil tak, že jsem si na spodní okraje našil široké gumy a vyplatilo se. Dokonce v nejhorším počasí ( zima, vítr, déšť a sníh ) na Svatojakubské cestě Camino Levante z Valencie do Santiaga de Compostela jsem využil i žluté sáčky, ve kterých je komplet dodáván, jako ochranné návleky na ruce proti mokru a chladu a osvědčilo se.

S pozdravem

Ivan Ováry, ivan.ovary"zavináč"centrum.c, 24.5.2010

Marta Krátká

Dobrý den,
děkuji vám za potvrzení objednávky. S vaším zbožím jsme opravdu velmi spokojeni a vaši slávu šíříme Brnem. Doufám, i když vlastně nedoufám, že pojedeme letos společně v dešti ve vašich oblečcích, uděláme foto a pošleme ho. Některé moje kamarádky chodí ve žlutých oblečcích i po Alpách i Dolomitech. Na jízlivé poznámky, že vypadají jako protichemická jednotka reagují s úsměvem a pochvalují si jejich funkčnost.

S poštou zatím nebyly žádné problémy, balíček mě vždy dovezli až domů hned druhý den po odeslání.

Přeji vám lepší počasí, než máme v Brně, venku je už dnes čtvrtá bouřka s pěkným krupobitím.

Zdraví vás

Marta Krátká, Kratka.Marta"zavináč"seznam.cz, 24.5.2010

L. Pokora

Dobrý den.

Před časem jsem si od Vás objednal větrovku "Doprava" a po zkušenostech s jiným oblečením používaným do deště, sem byl dost skeptický, jestli bude schopna plnit deklarované vlastnosti. Používám ji totiž k jízdám na lehokole. Osvědčila se mi však velice dobře, jen sem si musel doplnil do pasu další tkanici na stažení, aby mi pod ní při jízdě nefoukalo.

S pozdravem L. Pokora, rpmotoservis"zavináč"volny.c, 25.1.2010

Majka+Honza Klegovi

Všechny Vás moc zdravíme a přejeme zdraví pohodu do roku 2010.

Jak jistě poznáte na PF počasí nás donutilo využít Vámi dodávané kalhoty O2. Plně se nám osvědčily a při 80km jízdě v lijáku ( následně povodňovém) nám jistě ušetřily zdraví.

Majka+Honza Klegovi Ostrava, klegamsk"zavináč"seznam.c, 26.12.2009 

Šurkala Milan

Dobrý den,
jak jsem slíbil, chci se podělit ze zkušenostmi s Vaším výrobkem. Už asi dva měsíce vlastním cyklovětrovku Profi 9011 a viděl bych to asi takto.
Předně spokojenost sama a myslím, že nejlepší věc, co jsem dosud měl. Velice dobrý poměr cena/výkon (vlastnosti). Jezdil jsem v ní více hodin v dešti a zatím nepromokla. Teploty vzhledem k ročnímu období říjen, listopad od +14°C do – 3°C , zvládla v pohodě, jen bylo třeba přidat jednu vrstvu v chladnějších dnech pod bundu. Při extrémní zátěži (cyklovýlet na Lysou horu 1323m.n.m v Beskydách) samozřejmě k zapocení pod bundou došlo (měl jsem pod ní jen triko Moira), ale ve větrných úsecích pod vrcholem jsem neměl znatelný pocit chladu, navzdory vlhkosti na těle, potažmo pod bundou a to byly 3 °C nad nulou. Rovinaté trasy při rekreačním tempu bunda zvládá bez vyvolání vlhkosti, hlavně se nesmí zapomenout na regulaci výšky dopnutí zipu pod krkem a na větrací zipy v podpazuší. Dál bych rád ocenil skladnost, dá se srolovat do fakt malých rozměrů.

Jedinou nevýhodou větrovky je to, že nemá boční kapsy. V chladných dnech při pěších přesunech chybí možnost skrýt ruce do tepla, jinak by byla velice univerzální na využití i na jiné účely než cykloturistika.

A ještě malý detail, to ale nemá z „provozem“ nic společného. Na bundě je vyobrazené jediné logo a to - O2 a už jsem měl dotazů, zda to není nějaký reklamní vzorek firmy Telefónica O2. Tady je to spíče na Vás – myslím, že mít tam logo třeba PROFI by bylo vhodnější, než dělat reklamu někomu jinému, byť je reflexní, těžko někomu vysvětlovat, že to je značka toho, že ta bunda dobře zvládá „dýchání“, nesportovcům to stejně nic neříká.

Zdraví
Šurkala Milan, krtek"zavináč"cyklobanda.com, 4.12.2009

Vysvětlení dovozce k logu O2

Toto logo opravdu nijak nesouvisí s naším telekomunikačním operátorem, tato podobnost je čistě náhodná a logo také jinak vypadá... V USA je tato celoevropsky působící společnost prakticky neznámá a tudíž logicky podobnost log americkému výrobci vůbec nevadí (ani o ní nevěděl, než jsme jej na ni upozornili). Takže je to na Vás, zda-li pouze vzdálená podobnost loga O2 s logem našeho zdaleka ne všemi "milovaného" operátora Vás odradí od koupi na našem trhu výjimečně kvalitní ultraskladné a lehké větrovky!

 

Petr Friedmann

Dobrý den,
v příloze posílám fotky z mého cyklo-pobytu na Novém Zélandu, kvůli kterému jsem si před 4 lety koupil Vámi prodávanou cyklovětrovku "Profi". Ta ovšem alespoň na této dovolené zapůsobila jako účinný preventivní "odpuzovač deště", takže nám nakonec vůbec nepršelo a její nepromokavost jsem tak mohl vyzkoušet k mé stoprocentní spokojenosti až při mých četných jízdách na kole v Čechách i jinde. Cykllovětrovku "Profi" jsem si velmi oblíbil a používám jí i při svých jízdách na kole do práce a také jsem ji s dobrým pocitem doporučil a i koupil některým svým kamarádům a přátelům.

S pozdravem a přáním mnoha dalších spokojených zákazníků.

Petr Friedmann, spolumajitel autosalonu AUTO ELSO s.r.o.,
friedmann.sen"zavináč"auto-elso.cz, www.auto-elso.c, 26.11.2009

Milan Kubec

Dobry den,

v květnu-červnu jsme u vás osobně zakoupili cyklistický a motoristický komplet "DOPRAVA" OD FROGG TOGGS v barvě New khaki, viz foto v příloze kvůli barvě. Jsem s ním spokojen, splnil očekávání, akorát by mohl být pevnější ve švech (roztrhl jsem kalhoty při zvedání nohy a následně zalepil-nic se neděje).
Chtěl bych jej objednat i pro rodinu a to 2x ve velikosti ,,S,, a 2x ,,M,,. Předem děkuji za kladné vyřízení, prosím hlavně dodržet tu barvu, zboží pošlete na dobírku. Předem děkuji.

S pozdravem

Milan Kubec, DOBRUŠKA, milan.kubec"zavináč"dobruska.c, 9.11.2009

Kamila Hnyková

Pěkný den z Barrandova!

Nepodařilo se mně pořídit fotky z pláštěnkou v Alpách (nepršelo a fotky za sluníčka se nepovedly), posílám tedy přes úschovnu alespoň pár záběrů z děčínské cyklostezky.ráda se podělím o dobré zkušenosti. Aspoň přidám do kolekce další způsob použití. Bunda se osvědčila i při pohybu, měla jsem jen mokrá záda, ale to hlavně díky neforemnému batohu. Fotky jsem nijak neupravovala - při zvětšení jsou docela zřetelně vidět kapky na kapuci a rukávech. Ráno jsme s deštěm vůbec nepočítali (podle předpovědi měly dorazit přeháňky až večer), takže jsem si nepřibalila nepromokavé kalhoty, které po 5 letech používání stále dobře slouží. Zatím tedy s novými nepočítám, v každém případě děkuji za nabídku. Nevím, jak by bunda dopadla po pádu, jestli by přežila i skluz po asfaltu. Naštěstí jsme asi po 2 km v dešti dojeli k nádraží, kde náš výlet v poledne skončil. Slávu 3Flow Performance budu šířit dál.

Jestli máte ve svém okolí horomily, mám pro Vás jeden tip na vánoční dárek: http://www.suryaschool.org/?p=524&cat=1

S přáním pěkného deštivého podzimu (aby k Vám počasí přilákalo zákazníky)

Kamila Hnyková, khnykova"zavináč"centrum.cz , www.hnykovi.ic.c, 28.10.2009

 

MVDr. František Pokorný

Dobrý den,

jak jsme se domluvili tak i činím a po návratu z naší cesty Vám posílám pár zkušeností a připojuji i pár fotek.

V období od 1. do 20. 9. jsme putovali na kolech po středověké poutní cestě do Santiaga de Compostello a dále na mysy Fisterra a Muxia-tzv. Až na konec světa.

Na cestu jsme vyrazili od Atlantiku z Francouzského Biarritzu a na poutní trasu se napojili u Francouzsko-Španělských hranic v Sain Jean de Pied de Port. Již na cestě z Biarritzu nás zastihl déšť a tak jsme vytáhli naše žluté oblečky. Po cestě přes Pyreneje nás zase dobře ochránili před větrem.Po cestě jsme je využili snad každý den a tak měly stálé místo na vršku brašen aby byly dobře přístupné.Velmi jsme ocenili jejich prodyšnost což bylo velmi důležité v Leonských horách, kde jsme střídali výjezdy a sjezdy a mohli jsme mít větrovky stále na sobě aniž bychom byli nadměrně spocení.

Nejvíce nám však pomohly při jízdě na mys Muxia a dále směrem na La Coruňu, kde nás zastihl deštivý den a prakticky od 9.00 do 18.00 jsme jeli stále v dešti. V ten den jsme asi museli obyvatelům místních vesnic a městeček připadat jako protichemická jednotka na přesunu( celí v žlutých kombinézách). Nám však velmi pomohly a po příjezdu do hostelu jsme byli pod žlutým oblečením po celodenním dešti jen lehce zvlhlí.

Mám-li tedy shrnout své zkušenosti jsou následující: Větrovky( všichni vlastníme komplet "Doprava") výborně chrání proti větru a výhodou je jejich prodyšnost. Výborně chrání i proti dešti a jen po dlouhodobé jízdě v prudkém dešti propustí trochu vlhkosti.Výhodou je však že stále zůstává zachována jejich prodyšnost.Kalhoty jsme nasazovali více.méně jen v dešti a velmi jsme ocenili, že i když jsme měli sedlo mokré a pršelo ,naše pozadí byla stále v suchu.V průběhu cesty jsme přišli i na dobré termoizolační vlastnosti a tak jsme komplety někdy oblékali i na noc na spaní-když jsme spali ve stanu nebo pod "širákem".

Trochu problém byl s šíří nohavice, které jsme museli pro jízdu na kole stahovat páskem či klipsnami aby se nechytaly do řetězu. Rovněž nás trochu překvapila velikost kalhot, která dle mého názoru neodpovídá stejně značené velikosti bund. Na druhou stranu není rozhodně na závadu pokud kalhoty sahají až nad pupek-člověk je nemá na parádu.Dalším menším nedostatkem je šňůrka v límci větrovky(stahující kapuci), která není nijak zajištěna a tak jsme ji museli několikrát navlékat zpět. Celkově jsme však s výrobky velmi spokojeni a doufáme, že nám budou sloužit ještě řadu let, zejména když se nám podaří opravit Vámi nabízeným lepidlem mírně poškozené- natržené povrchy na několika místech.

S pozdravem a s přáním dalších spokojených zákazníků

MVDr. František Pokorný, pokorny.mvdr"zavináč"centrum.cz, 23.9.2009

 

Petra Bučková

Vážení dodešťáci,

posílám letní fotku z Islandu.Moc jsem se nefotila, takže výjimečně mám fotku od někoho, takže vám ji můžu poslat.

Že jsem oblek využila? To teda jo. Obstál ve sněhu a dešti a taky ve větru. A je velmi lehký a skladný. Takže investice nelituji. Měla jsem i jeden den srovnání. Šla jsem impregnované bundě větrovce dobré značky a v poledne už mi nebylo veselo – vítr s drobným deštěm vytvořil skvělou kombinaci, která se dostala všude. Večer mi bylo dost zima a zvolila jsem tedy na stejné počasí druhý den variantu svého oblečku vínového – a došla jsem suchá. Teda jen do doby, než jsem se jala zdolat brod rozvodněné řeky džípem a ten se utopil a já musela jsem do té ledové vody skočit...ale i pak oblek docela rychle vyschl a voda se pod kalhoty nedostala tak rychle, aby se mi úplně zničil mobil, než jsem se vyhrabala z řeky.

Jediné, co mi teda chybí, je nějaká, jakákoli, kapsa.

Tož, díky za tehdejší rychlé vyřízení poste-restante a zdravím.

Petra Bučková, petrabuckova"zavináč"centrum.c, 18.8.2009

Lenka Syslová

Dobrý den, posílám vám slíbenou fotografii, je z cyklovýletu ze Šumavy. Žlutou "Cyklovětrovku Profi" jsem si velmi oblíbila a pokud někam vyjíždím na kole, tak si ji beru vždy s sebou. Od té doby, co ji mám, mě na kole pořádný déšť zastihl jen několikrát ( a obstála na výbornou :-), ale oblékám si ji téměř každý den k večeru, když začíná být venku horší viditelnost. Větrovka budí velkou pozornost a zaručeně si ji každý řidič všimne. Na cyklovýlety s sebou vozím i větrovku z kompletu příroda, která se zase víc hodí do přírody a využívám ji nejen jako ochranu před deštěm a větrem (navíc i zahřeje), perfektní je před komáry, je fajn maskovací a dokonce jsem ji využila pro vytvoření stříšky svého provizorního bivaku v přírodě. Jinak je akorát velká teměř pro každého, takže slouží i jako náhradní pláštěnka.

Jedinou nevýhodou u žluté cyklovětrovky je nepřítomnost kapuce, která se teď už prodává u novější verze. Tak by se v dešti hodila.

Přeji vám, ať se vám daří a další spokojené zákazníky.

Lenka Syslová, Lenisyslova"zavináč"seznam.c, 18.8.2009

F. Pokorný

Dobrý den,

v červnu jsem si od vás objednal větrovku "Doprava" po výborných zkušenostech s tímto produktem, jsem se rozhodl ještě přiobj. kalhoty a manželce celý komplet.

p.s.
Krátce po mojí první objednávce, mě přišla od Vás žádost o sdělení svých zkušeností s produktem a tak Vám nyní zasílám krátkou informaci.

Větrovku jsem obdržel skutečně do 2 dnů po objednávce a ještě tentýž týden jsem se zúčastnil cyklistického 24 hod závodu.Bylo to v období deštivých červnových dnů a z 24 hodin nám 22 hodin pršelo, ne-li lilo. Pláštěnka tedy přišla vhod a dá se říci že hned v úvodu prošla náročným testem.Nevěřil jsem příliš,že by mohla v tak náročných podmínkách zcela obstát, ale byl jsem velmi překvapen její spolehlivostí. Skutečně za celou dobu nepromokla a co je snad ještě výhodnější opravdu je prodyšná a tak na rozdíl od mých kamarádů jsem v ní mohl jezdit stále a nebyl jsem zapařený.

Od té doby jsem ji využil ještě několikrát vždy ke své spokojenosti.Na základě mých zkušeností a doporučení si další 2 moji přátelé koupili celý komplet a vyjeli s ním v dešti na "Stelvio" a další zakoupil pro sebe i manželku větrovky. No a já nyní přiobj. pro sebe kalhoty a pro ženu celý komplet.

Netušil jsem, že máte podn. dovolenou a tak bych Vás jen chtěl požádat o urychlené vyř. objednávky po dovolené, odlétáme totiž 1.9. s kolama na 1200 km dlouhou cykl. pouť do Španělska.

Děkuj. F. Pokorný, 18.8.2009

Gabriela Motlíčková

Pane Heydušku,

děkuji za Vaši snahu a rovněž věřím, že budeme s oblečením spokojeni.

O Vaší nabídce jsme se dozvěděli velkou náhodou. Na víkendovém cyklovýletu v Jeseníkách jsme se schovali před deštěm v jednom kiosku, když v prudkém lijáku dorazil neohroženě jiný cyklista. Samozřejmě ve vašem oblečení :-). Posvačil a vrhl se zpět do deště! Což nám nedalo, abychom se nezeptali v čem že je to vlastně oblečen..Obratem nám doporučil Vaše stránky :-))

Přeji hodně spokojených zákazníků a těším se na dodávku

Pěkný den

Gabriela Motlíčková, motlickova"zavináč"zidlochovice.c, 30.7.2009

p. Babka

Dobrý den!

Plním slib o kvalitě Vámi dodaného zboží Kompletu Univerzál Extra..Jedním slovem PERFEKTNÍ!!! Vyzkoušel jsem ho na toulkách po horách, v lese na houbách i na kole. Hlavně chci poděkovat panu Marcelu Heyduškovi za dobře padnoucí velikost oblečku.Doporučil jsem Vás známým, ale je na nich jak se rozhodnou, já jsem nad míru spokojen!! Víc nemam co dodat,jen ať se Vám daří a mnoho spokojených zákazníků.

S pozdravem  Babka, akbab"zavináč"seznam.c, 20.7.2009

Lucie Kudrnová

Přeji pěkný den,

v sobotu jsme se vrátili z dovolené, tak se dnes dostávám k vyřízení mailů. Oblečení do deště jsme opravdu hojně využili, občas poprchávalo a 2x jsme půl dne jeli v hustém dešti, oblečení neprovlhlo. Naštěstí jsme se vyhnuli povodním, to by možná bylo dramatičtější ;-). Střídali jsme se poctivě v nošení já, manžel i syn a kombinovali jsme různé součásti. Posílám několik fotek převážně z výletu na Hlubokou (byli jsme jediní, kdo v dešti dorazil na kole ;-)) – na většině fotek je syn, já jsem ten kdo fotí ;-)). Bohužel fotky nic moc, rozbil se mi foťák, tak jsou fotky z mobilu a ne moc kvalitní.

Se srdečným pozdravem

Lucie Kudrnová, kudrnova"zavináč"oksystem.c, 29.6.2009

Věra Brysonová

Pane Heydušku,

posílám několik obrázků z loňské dovolené v Černé Hoře. Pět dnů nám pršelo dnem i nocí. Kdo neměl žluťáska, přál si ho mít.

Zdraví a hodně úspěchů přeje

Věra Brysonová, brysonova"zavináč"spsstavbrno.cz, 23.6.2009

 

Ivan Ováry

Dobrý den,
tak máme za sebou 2000km z Paříže do Santiaga de Compostela. Přes občasnou nepřízeň počasí nám akce vyšla fantasticky.

Jak jsme slíbil, tak posílám zkušenosti z používání Vaší pláštěnky "Doprava". První dojem byl příjemný a lehký materiál. Na cestě jsem musel pláštěnku i kalhoty několikrát použít proti dešti, někdy to byly celé hodiny jízdy v dost silném dešti.

PLUSY:
Lehký a poměrně prodyšný materiál příjemný i na holé tělo. Dost slušná odolnost proti pronikání vody při krátkodobém používání. Vynikající jako pláštěnka proti chladnému větru. Dokonce se dá použít i proti komárům při přípravě místa na spaní.

MÍNUSY:
Slabá odolnost proti mechanickému poškození. Při expedičním používání, kdy se musí často oblékat a svlékat a balit do ruličky tak, aby byl pořád po ruce, bez možnosti dokonalého vysušení ztrácí materiál své schopnosti dost rychle. Při intenzívním používání se začíná rychle odírat vnitřní vrstva. Střih kalhot není vhodný na kolo, spodní část se špiní od řetězu.

Přes všechny mínusy mi komplet dobře posloužil.

S pozdravem

Ivan Ováry, ivan.ovary"zavináč"centrum.c, 31.5.2009

Luděk Pilař

Jediná dostupná ochrana v celodenním lijáku na stavbě. Triko, mikina a pláštěnka... viz FOTO :-)

Luděk Pilař, ludek.pilar"zavináč"seznam.c, 31.5.2009

 

Ivan Lepš

Pane Heydušku,

dnes jsem jel trasu Praha, vrchol Ještědu (1012 m n.m. bez přerušení), Praha (207 km) a opět jsem velice ocenil cyklovětrovku Profi. Na vrchol jsem dorazil samozřejmě hodně zplavený bez větrovky. Foukalo a hned se do mně dala zima veliká. I natáhl jsem žluto černý zázrak a byl jsem jako v pokojíčku. Myslím, že dva teplé svetry by to nedokázaly! I cestou dolů větrovka bezchybně posloužila a v nížině, sbalená do malého a lehkého paklíku, skončila v brašně. Ideální.

Slibuji, že o dalších použitích cyklovětrovky Profi Vám už psát nebudu. Možná, že kdybych se vydal do Grónska, asi bych se opět neovládl, ale to v nejbližší době nehrozí.

S pozdravem Ivan Lepš, ileps"zavináč"chello.c, 7.4.2009

 

Ing. Miroslav Bulant

Zdravím pane Heydušek,

Jak sem slíbil tak Vám píšu pár řádek k testu vašeho oblečení příroda.

Jsem vášnivý rybář, který chytá za každého počasí, protože když už se člověk urve tak to přeci nevzdá, jen kvůli tom,že prší ne. Nehledě na to, že i počasí se holt nedá poručit a mění se jak chce, ale k věci.

Vaše oblečení používám již 4 rokem a po počáteční nedůvěře jak to, že ten papír nepromokne jsem zcela nadšen. Jezdím si užít rybařinu do Finska a to vždy zjara a na podzim, kdy výkyvy teplot a počasí jsou dosti velké a musím říci, že s tímto oblekem je rybaření bomba!!! Zatímco kolega na sebe nabalil tolik vrstev, že vypadal jak sněhulák a nemohl se kloudně ohnout a to mu ještě byla zima jelikož ho vítr profoukne, já se jsem krásně pohyblivý a je mi i teplo, protože kromě deště tento oblek opravdu neprofoukne což je na otevřeném moři opravdu perfektní.Další výhodou je skladnost,lehkost i si myslím pěkný design.

PS: pro srovnání posílám foto i kolegy, jak vypadá sněhulák v dešťové bouři.

Ing. Miroslav Bulant, bulant"zavináč"szdc.cz

Lenka Syslová

Dobrý den, mám zájem o samostatnou větrovku od kompletu příroda velikosti M. Je ještě skladem? Kolik stojí samotná větrovka? Děkuji vám za odpověď.

S vaší cyklovětrovkou profi jsem zatím velmi spokojená, na nošení je velmi příjemná a hlavně jsem na silnici konečně pořádně vidět.

Zdravím Vás, Lenka Syslová, Lenisyslova"zavináč"seznam.c, 2.4.2009

Pavel Řehák

Zboží mi bylo v pořádku doručeno.

Vaši nabídku jsem vypátral na internetu, kde jsem sháněl nepromokavé oblečení na skútr, na kterém jezdím přes léto denně do práce (20 km tam a 20 zpátky za každého počasí). Oproti jiným nabídkám mě právě vaše zboží zaujalo hlavně tím, že se jedná o značkový materiál, protože se domnívám, že u zboží tohoto charakteru se nevyplatí šetřit a je třeba klást důraz na kvalitu. Mokré kalhoty v sedací části, ve kterých pak musíte sedět celý den v práci, protože "nepromokavé" kalhoty mají netěsné švy, jsou nejlepší argument, který přesvědčí skoro každého. A rozdíl v ceně oproti některým podobným produktům je nevelký. Musím ocenit i design, protože opravdu vypadá dobře - jako oblek a ne jako pláštěnka - a je pravděpodobné, že mě na mém skútříku budou zdravit i ortodoxní motorkáři v kůži. :-)

Dnes jsem poprvé po zimní přestávce vyjel. Ráno bylo kolem -1°C a oblek posloužil. Bylo pod ním výrazně tepleji, než na ruce v rukavicích, nemluvě o obličeji a bylo evidentní, že skutečně neprofoukne. Premiérová jízda v dešti ho teprve čeká, ale nebojím se jí. Jedinou pochybnost mám ohledně odolnosti vůči mechanickému poškození. Co asi oblek vydrží na kolenou či loktech, pokud jezdec motorku nedobrovolně položí. Doufejme, že tento dotaz zůstane v mé mysli co nejdéle bez praktického ověření.

Přeji Vám hodně spokojených zákazníků

Pavel Řehák, rehak.pav"zavináč"worldonline.c, 1.4.2009

Ivan a Milica Lepšovi

Vážený pane Heydušku,

slíbil jsem, že Vám napíši zkušenosti s používáním žlutočerné cyklovětrovky Profi, kterou jsem u Vás koupil v Kolíně spolu s kalhotami Profi a dvojími nesmeky Get-A-Grip Advanced 27.1.2009.

Zatím jsem vyzkoušel jenom větrovku a nesmeky. Nesmeky ty jsou osvědčené, jak je máma z Desné v Jiz. horách již dříve vyzkoušela. Měla je ale příliš malé a těžko je na boty navlékala. S těmi většími už nemá žádné navlékací potíže. Pošťačky z Tanvaldu, které mámě nosí poštu a chodí po okolních stráních strmými stezkami, nesmeky u mámy obhlédly a možná se na Vás obrátí s objednávkou. My jsme se ženou nesmeky vyzkoušeli před čtrnácti dny u Čertova břemene nad Sedlcem-Prčicí a posloužily nám k naší naprosté spokojenosti.

S větrovkou je to trochu složitější. Tu už jsem na kole použil na více než 600 km vyjížděk. Povětšinou kolem 0ºC. Zpočátku jsem se pod ní moc oblékl a hodně jsem se potil. Pak už jsem si bral jen moirové tričko a moirový úplet a to už bylo lepší. Potil jsem se i tak, ale méně, ale hlavně, i když jsem byl zpocený, nikdy mně nebyla zima. A to ani při dlouhých sjezdech. Na Vašich stránkách jsem si četl zkušenosti jiných uživatelů a zdá se mně téměř neuvěřitelné, že by se někdo pod těžkým báglem nepotil. Pravda je, že já jsem typ hodně potivý, možná že typ opačný má i pod báglem takovou pohodu. Ale i přes to pocení jsem s větrovkou moc spokojený a už ji v těchhle zimách nesvlíknu. Větrám si v podpaží a teplotu reguluji rozepínáním hlavního zdrhovadla a jsem v pohodě. Velice kladně se projevuje reflexní barva větrovky v silničním provozu. Zdá se mně, že na mne řidiči viditelně lépe reagují, než když jsem jezdil v černém.

Kalhoty jsem ještě nevyzkoušel a zdá se, že k tomu dojde až příští zimu a to spíš na běžkách a nebo na kole, až mně odejdou moje kalhoty současné.

Tak to je o našich dobrých zkušenostech s Vašimi produkty pro tuto chvíli vše a těšíme se, že nás budete informovat, pokud uvedete na trh něco nového.

S pozdravem

Ivan a Milica Lepšovi, leps"zavináč"chello.c, 25.2.2009

Zdenka Horáčková

Děkuji za bleskové vyřízení objednávky nesmeků. Věřím, že mamince půjdou a udělají perfektní službu.

Na Váš dotaz : Vaši nabídku jsem nalezla na netu, ale až když jsem si vaše stránky prohlédla, zjistila jsem, že o Vaší nabídce ( především do deště ) vím už dlouho a to z časopisu Turista, který pravidelně odebíráme. A s cyklooblečením do deště DOPRAVA jsem se v reálu setkala na letošní cyklodovolené na Bretani. Protože celých 15 dní stále pršelo a byla zima cca 10-15 st., bylo našimi kamarády, kteří si jej pořídili opravdu využito. Moc si pochvalovali jak jsou v teple a suchu, že je lehoučké a na silnici byli perfektně už z dálky vidět:

Děkuji a přeji hodně spokojených zákazníků

Zdenka Horáčková, www.eryor.c, 1.12.2008

Josef Jankůj

Vážený pane Heydušek,

tento týden jsem od Vás dostal cyklovětrovku PROFI. Dověděl jsem se o ní náhodou při listování v časopise HYDRO SPECIÁL, ale pro koupi jsem se rozhodl až po přečtení Vašich webových stránek ohledně materiálu a názorů Vašich zákazníků.

Hodně se zabývám materiály a upoutaly mě hlavně parametry membrány 3FLOW za tak nízkou cenu! Již přes 20 let se zabývám stále stejným problémem ježděním v chladném a nepříznivém počasí jak na kole, tak na běžkách. Vyjet na kopec v maximální intenzitě - což znamená být totálně propocený, ať jedete v čemkoli, ale zároveň se cítit příjemně a v následném sjezdu neprochladnout. Zatím jsem vyzkoušel všechno možné oblečení včetně igelitu přímo na holé tělo / podle J. Kopky/, mimochodem na krátké intenzivní tréninky v chladu dobré, ale nikdy jsem se necítil příjemně. Až včera při "testování" Vaší bundy se mi ani nechtělo věřit, že je to možné! Zvláště když materiál bundy na první pohled a omak nevypadá nijak přesvědčivě. Pět hodin jízdy na horském kole v Beskydách při +3 až +7°C, stále nahoru a dolů! Pod bundou jen Klimatex středně silný a pouze v závěrečném 20 minutovém sjezdu jsem přidal vestu - tenký flís. Takže pokud budete totálně propoceni a zastavíte někde na vrcholu, kde bude hodně foukat, budete se opravdu cítit v pohodě a velice brzy, případně v následujícím krátkém sjezdu budete opět úplně suchý. Při normální pohodové jízdě však budete v suchu stále, bunda vše "vydýchá". Prodyšnost a tepelně-izolační vlastnosti bundy PROFI jsou skutečně špičkové. Nepromokavost, větruvzdornost jsou již samozřejmostí. Určitě existují podobně kvalitní materiály, ale za 2 - 3 x vyšší cenu! Jinak co se týče prodeje, byl jsem velmi mile potěšen rychlostí a vstřícností Vaší firmy. Také jsem ji už několika známým doporučil a zaručil se za vlastnosti bundy.

Na závěr malá připomínka: Název cyklovětrovka zní velice "lacině", cyklovětrovek je spousta. Bunda PROFI by si svými vlastnostmi zasloužila honosnější název nebo jednoduše bunda PROFI. A něco, co asi nemůžete ovlivnit je střih. Ve velikost L jsou délky ideální, ale objem rukávů a dolní části bundy / naštěstí se dá stáhnout" je zbytečně veliký, a to nejen na kolo a běžky, ale celkově, protože pod tuto kvalitní bundu se již není potřeba tolik oblékat. Odebrat by se dalo hodně materiálu, i skladnost by byla lepší. Splývavý cyklistický střih je podle mě totiž trochu někde jinde. To byly tedy mé subjektivní dojmy a krátkodobé zkušenosti. Věřím, že obstojí i v zimě na běžkách.

Přeji hodně spokojených zákazníků.

S pozdravem Josef Jankůj, dvaapadesatka"zavináč"seznam.cz,16.11.2008

Josef Jankůj

Dobrý večer pane Heydušek,

ve včerejším e-mailu jsem měl připomínku ke střihu Vaší bundy PROFI. Díky mé manželce a dalším zkušenostem musím svůj pohled na střih trochu poopravit. Bunda totiž není určená pouze vychrtlým cyklistům. Myslel jsem, že bez batohu bude bunda plápolat. Dnes při dvouhodinové vyjížďce bez batohu v + 2°C, z toho hodinu v ledovém větru se sněhem a deštěm. Žádné plápolání,pod bundou pouze tenké Merino triko a tenká vesta. I v takovém nečase se opět potvrdily skvělé pocity pod bundou, přestože v kopcích jsem se samozřejmě potil. Jsem bundou tak nadšený, že mě nutí jezdit i v počasí, kdy na kole jezdí jen blázni. Ještě by mě zajímalo, jestli jsou velké rozdíly mezi levnější variantou cyklovětrovek, případně kompletů a mé oblíbené bundy PROFI.

S pozdravem Josef Jankůj, dvaapadesatka"zavináč"seznam.cz

Lenka Zderadičková

Dobrý den,
Vámi zaslané zboží mě natolik překvapilo, že snad poprvé v životě píšu prodejci něco jiného než reklamaci.

I když musím přiznat, že vzhled Vámi dodávaného žlutého kompletu mě dost vyděsil - vypadal jako cosi ušité horkou jehlou z papírového ubrusu, který zbyl po oslavě - a tudíž jsem předpokládala, že užitné vlastnosti nebudou také nic moc, byla jsem hned při prvním lijáku, který mě zastihnul při projížďce na kole, doslova šokována. Přestože lilo jako z konve, já byla pod kompletem suchá, vůbec jsem se nazapařovala, jako se mi předtím stávalo a ten nepříjemný vítr mě vůbec neprofouknul.To mě přesvědčilo k zakoupení Vašich kompletů i pro zbytek rodiny a mohu Vás ujistit, že jsme je bohatě užili a jsme s nimi velice spokojení - jsou velice lehké,a proto je vždy přibaluji do batohu vždy, když jdeme na výlet,protože člověk nikdy neví, jak se počasí otočí a je dobré mít s sebou pojistku.

Přikládám též pár fotografií z letošního výstupu na Sněžku - když jsme vycházeli ráno z chaty,svítilo sluníčko a vše vypadalo na krásný den.Jak to dopadlo, je patrné z přiložených fotografií (omlouvám se za špatnou kvalitu, ale přecházel přes nás mrak a foukal velice silný vítr,tak jsou trochu neostré).

S poděkováním a pozdravem

L. Zderadičková, lenka.zderadickova"zavináč"seznam.c, 11.11.2008

Marie Křemínská

Dobrý den,

objednávku posílám již po velmi dobrých zkušenostech s tímto výrobkem, bundy jsme používali již několik let. Byly již trochu mechanicky opotřebené, proto jsme uvažovali o koupi nových. Toto rozhodnutí bylo uspíšeno ještě tím, že nám byly na závěr naší letošní dovolené ještě s ostatním vybavením odcizeny. Bundy jsme chtěli koupit v brněnské prodejně Klimatexu, ale neměli požadované velikosti. Proto jsme nakonec zvolili možnost objednat si bundy přímo u Vás. Úplně první informace o Vašem výrobku jsme, pokud si vzpomínám, před lety získali z Vašeho inzerátu v nějakém časopise. Od začátku používání Vašich bund jsme úplně přestali na kolech používat pláštěnky a proti větru jsou také výborné. Mezi kamarády cyklisty na ně pějeme samou chválu. Přeji pěkný den.

Marie Křemínsk, 17.9.2008

Václav Vrtal

Do Schengenu a zpět v nepromokavých kompletech O2

Na cestu do Lucemburska a zpět se vydala část redakce internetového serveru NaKole.cz. Půl roku po vstupu do schengenského prostoru uskutečnili symbolické putování Německem, Francií, Lucemburskem a Švýcarskem. Společnost CZ BMI je vybavila nepromokavými komplety O2 Rainwear, tedy cyklovětrovkou a cyklokalhotami "Profi". „První dva týdny cesty byly hodně deštivé, proto jsme ocenili oblečení, které nás udrželo v suchu,“ řekl po svém návratu Václav Vrtal, majitel portálu NaKole.c, 26.7.2008

Hana Zábojníková

Dobrý den, prosím o informaci jak vyprat prodyšnou větrovku na kolo (O2). Jsem s ní moc spokojená a nerada bych, aby ztratila svoje perfektní vlastnosti. Mám strach dát jí s normálním práškem do pračky. Levnější variantu prodyšné cyklovětrovky od Vás jsem už roztrhala a tak jsem si letos na zájezd do Norska pořídila Vaši dražší variantu. Předchozí cyklovětrovku jsem používala i v létě proti větru pouze na tričko a zdálo se mi to jako lepší kombinace než s normální větrovkou. Protože jezdím celé léto do práce na kole vydržela "pouze" asi tři roky. Manžel měl celý komplet na cyklocestě po Islandu a byl také moc spokojený.

Hana Zábojníková, hana.zabonikova"zavináč"iol.c, 3.5.2008


Odpověď:

Vážená slečno/paní Zábojníková,
jsme opravdu moc rádi, že jste se zařadila mezi "rodinu" našich spokojených zákazníků. Snad Vás potěší i naše ujištění, že pokud větrovku vyperete s běžným množstvím běžného pracího prášku a to programem pro praní prádla z chemických vláken při teplotě do 30st. Celsia, tak rozhodně větrovka tímto vypráním nijak neutrpí a neztratí svoje výborné vlastnosti. Pokud by se Vám tímto postupem nepovedlo odstranit veškeré nečistoty, pak zejména mastné skvrny můžete bez rizika a nebezpečí vyčistit za použití přípravku "Čikuli"

Petr Maršálek

Počátkem roku 2008 jsem si ve vaší firmě BMI koupil O2 Rainwear cyklistické kalhoty. Když jsem je vyzkoušel a byl s nimi i v zimním období spokojen, koupil jsem si v prodejně Klimatexu - Praha 4 i bundu stejné značky. S oblečením jsem velmi spokojen a při vhodně kombinovaných spodních vrstvách jsem se v něm cítil příjemně při sportovní jízdě na kole jak v mrazu (až -5°C), tak i v teplejších deštivých dnech blížícího se jara. Po těchto zkušenostech zaujalo oblečení Cyklo profi - O2 Rainwear v mém cyklistickém šatníku významné místo.

Přeji v něm hodně pohody každému, kdo si toto oblečení koupí. Mile mě překvapila i vstřícnost Vašeho jednání se zákazníky.

Petr Maršálek, Praha 4, marspet"zavináč"centrum.cz, 17.3.2008

Jan Pour

Na podzim jsem si pořídil v Klimatexu Vámi dovážený Dovre Fjell a jsem s ním spokojený. Minulý víkend jsem strávil na Brdech a valná část naší pěší cesty byla po zledovatělé asfaltové cestě, tak padlo rozhodnutí a jsem zvědavý, jestli nesmeky budou stejně dobré jako Dovre Fjell...

s pozdravem Jan Pour, fam1"zavináč"volny.cz, 22.1.2008

Lenka Žáčková

Vážený pane Heydušku, už v loni jsme si u vás objednali kompletní 2 obleky proti dešti a jedny kalhoty .Ujeli jsme 1400 km na kole k Baltu.jeli jsme i v dešti cely den a velice se nám oblečeni osvědčilo. Hlavně když když je proměnlivo tak se to rychle sbalí do baličku a naopak. Já měla místo bundy pláštěnku , ta byla tvrdá a neskladná,moc jsem litovala že jsem si tu bundu nekoupila taky, Syn toto oblečeni našel na internetu. Posílám Vám odkaz http://picasaweb.google.cz/Lenka.Zackova/DovolenaOdraNisa, kde se mužete podívat na naší cestu. Ty oblečky jsou taky perfektně vidět tak jste nepřehlédnutelný.Jinak se jedna nám spíše jednalo jestli ty návleky nedělají, museli jsme na boty navlékat sáčky...

S pozdravem

Lenka Žáčková, lenka"zavináč"zacek.net, 13.12.2007

Rastislav Čevora

Přeji dobrý den.

Děkuji za včasné zaslání objednaného zboží, byl jsem mile překvapen rychlostí, s jakou se dostalo zboží do mých rukou. Rozhodně Vás tedy mohu doporučit mým známým a kolegům. I napříště se jistě obrátím na Vás, budu-li potřebovat výrobky spadající do Vámi nabízeného sortimentu. O zkušenosti s oblečením se se jistě rád podělím, bude-li příležitost. O Vaší nabídce jsem se dozvěděl na stránkách www.dodeste.cz , když jsem na internetu za pomocí vyhledávače cíleně hledal nepromokavé, prodyšné a zároveň odolné oblečení v přírodních barvách. Jsem rád, že jsem byl v hledání úspěšný a narazil jsem právě na Vaši nabídku.norského oblečení Hunter.

S pozdravem

Rastislav Čevora rcevora"zavináč"volny.cz, 26.9.2007

J. Karlík

Dobrý den! ... Já jsem Vaši větrovku už měl - pořídil jsem si ji asi před 4 lety (tuším, že jsem se o ní dočetl v časopise Cykloturistika) a byl jsem s ní velmi spokojen. Bohužel zůstala zapomenuta v Dolomitech, takže když jsem viděl odkaz na Vaše Webové stránky na serveru Na kole, neváhal jsem.
Přeji příjemný den.

J.Karlík karlikj"zavináč"perfect.zlin.cz,14.8.2007

 

M. Zítek

Dobrý den!

Jak jsem slíbil, tak se ozývám po prvních zkušenostech s Vaším produktem.

Nebudu se příliš rozepisovat:

1. Alpen Tour – dva dny vytrvalého deště – bunda „pracuje“ nad očekávání dobře

2. Francie – den plný přeháněk – totéž, navíc ve vyšší teplotě

Pokud shrnu dosavadní používání – výborné.

Děkuji, zůstávám s pozdravem

M. Zítek, zitek"zavináč"rydings.cz, 12.8.2007

PS: první zmínka, kterou jsem zachytil byla na www.bikebase.cz a následně jsem dostal velmi dobré reference od kamaráda cyklisty.

Ludvík Majer

Vážený pane Heydušku,

Vaše větrovky do nepohody fakt fungují!! Je to snad poprvé, co reklama nelže - bunda nepromokne ani v extrémním dešti a pot z těla odchází ven – prostě super!! Přiznávám se, že při prvním setkání s Vaším výrobkem a reklamou o něm jsem byl poněkud skeptický.Pravda je (viz foto Tatry, že v praxi to fakt funguje.

Tak hodně spokojených zákazníků a pohody přeje Ludvík Majer! ludvik.majer"zavináč"xsite.cz, 9.8.2007

P.S. V zimě jedu na měsíc se skupinkou šílenců do Patagonie a Vaše nepromokavé komplety bereme všichni do báglů.

Petr Pospíšil

Dobrý den,
včera jsem si došel na poštu pro bundu od Vás (větrovku Doprava - pozn. od CZ BMI) a hned jsem s ní našlapal přes 50 km ve střídavě deštivém počasí a musím říct, že jsem byl nadšen.
Parádní jsou při jízdě na kole delší rukávy, je lehká, ještě před cestou jsem dospodu navlékl stahovací gumu, aby mi nefoukalo na záda, taky se mi líbilo, že jsem byl na zádech "kropenatej" od bahna a dalo se to velice jednoduše po zaschnutí sundat dlaní.

Jediný problém jsem měl nacpat tuto bundu do rámové brašny na kolo, budu se ji muset naučit skládat.

Jinak samá pozitiva!

S pozdravem POSPÍŠIL (4.7.2007) PETROPOS"zavináč"seznam.cz

Jana Hájková

...konečně se dostávám k tomu, abych Vám napsala několik slov k hodnocení pláštěnek CZ BMI, které jsme společně s přítelem testovali ve finském Laponsku. Prvně musím napsat ještě jednou to, co jsem již jednou zmiňovala, totiž jsem ráda, že jsme se v Praze na sportovním veletrhu poznali! Pláštěnky jsme ve finské zimě otestov

ali a báječně se nám osvědčily: za větru neprofoukly, ani s dvaceti kilovým batohem jsme se v nich nepotili a popruhy je neprodřely ani za 3 týdny putování. Zažili jsme v nich několikrát vánici, husté i mokré sněžení a jednou dokonce i prudký déšť. Všechno přestály velmi dobře a my s nimi... (kráceno)

S přáním hezkého dne
Jana Hájková, 18.6.2007, jana.hajkova"zavináč"email.cz

Miroslav Kurz

Loni jsem objevil, zakoupil a taky vyzkoušel v mokré praxi Vaše cyklokalhoty PROFI . Něco takového už jsem dlouho potřeboval ! Mimo jiné-čtyři dny po sobě na těžko, na kole, v dešti, v horách a na holé tělo v létě. V tom i několik prudkých lijáků. Kalhoty nepropustily ani kapku, nelepily se na tělo, pocení ve stoupáních bylo minimální, na rovině prakticky žádné. V pauzách mezi dešti se v nich příjemně jelo, ani jsem je nesvlékal. I běžné nošení bez zátěže je příjemné. Doporučil jsem Vás svým kamarádům-cykloturistům. Pro Vaši zajímavost bych ještě dodal, že teplota v tyto deštivé dny se pohybovala kolem 15-i stupnů a ani ve sjezdech jsem nepociťoval chlad. Jelo se přes Jeseníky.

S pozdravem

Miroslav KURZ, 28.1.2007, kurz.mirek"zavináč"seznam.cz

Karel Raich

Vážení přejeme Příjemné prožití svátků vánočních a mnoho obchodních úspěchů v roce 2007.

V příloze je důkaz spokojených zákazníků.

Karel Raich, 11.12.2006, Karel.Raich"zavináč"tiscali.cz

Ivana Šráglová

Přeji dobrý den,

o Vašich výrobcích jsem se dozvěděla od kolega pana Černého, jsem již spokojenou majitelkou tzv. "ubrusu" jak mu všichni, kdo jej vozí, říkáme. Tuším, že Vám kolega posílal i foto z akce, které jsem se také zúčastnila. Takže musím ještě jednou říci, že jsem maximálně spokojená. Neproprší, dýchá.

Děkuji a jsem s pozdravem

Ivana Šráglová, 22.11.2006, sraglova"zavináč"mct.cz

Lukáš Chlebo

Dobrý den,

zhruba před půl rokem jsem si zakoupil cyklovětrovku a kalhoty Profi a chtěl bych se s Vámi podělit o mé zkušenosti. Se soupravou jsem velmi spokojen, ale zjistil jsem i určité nedostatky, které popíši níže. Začnu ale klady:
- bunda i kalhoty nepromoknou ani v tom největším dešti
- ač v tomto období teploty po ránu a večer klesají pod nulu, oblečení drží teplotu (jezdím pouze v bundě a triku)
- bunda působí jako igelit, ale nádherně propouští vlhkost samozřejmě směrem ven
- výhodou je i možnost praní bez nutnosti impregnace.

Zápory:
- při mé výšce 194 cm, obvodu hrudi 105 a pasu 88 cm, jsem si musel koupit velikost XXL. Oblečení o číslo menší mi sice sedělo, ale rozhodovala délka. Toto bych řešil více velikostmi
- jezdec na pravé straně zipu je nezvyklý a zip se tímto špatně zapíná
- gumičky na konci rukávů jsou velmi měkké a lehce se vytáhnou (rukáv si přetahuji přes rukavici, z které pak sjíždí, a pokud je větší zima nebo silný vítr, je to nepříjemné. Lepším řešením by byla možnost regulace suchým zipem.

Zdraví

Lukáš Chlebo, 16.11.2006, lukas.chlebo"zavináč"f-line.cz

Jitka Vrtalová

Dobrý den,

vaše oblečení jsme na cestách náležitě ocenili, ochránilo bezpečně nejenom proti dešti, ale používali jsme ho i proti komárům. V příloze posílám pár fotek z cesty.

Mějte se krásně

Jitka Vrtalová, 8.7.2006, jitka.vrtalova"zavináč"nakole.cz

Jiří Vymlátil

O bundách jsem se dověděl na internetové adrese dodeste v knize Netradiční cykloprůvodce Norskem. Bundu a kalhoty jsem si byl osobně koupit v Kolíně. Prozatím mám zkušenosti dobré. Několikrát se mi podařilo jet do práce v dešti 9km a dopadlo to dobře.Dojel jsem suchý.Přeji hezký den.

Jiří Vymlátil, 13.6.2006, jiri_vymlatil"zavináč"email.cz

Ing. Otakar Černý

Dobrý den,

posílám pro pobavení fotku z právě skončené akce v Riva del Garda, konkrétně Rif. Pernici. Je už nás v "ubrusech", jak bundu přezdíváme, dost a to nejsme všichni. (24. 5. 2006)

S pozdravem

Ing. Otakar Černý, ocerny"zavináč"mct.cz

Poznámka: další fotografie z výpravy "Riva del Garda" si můžete prohlédnout zde

Killian Petr

Vážený pane Heydušek,

chtěl bych vám sdělit první zkušenosti s výrobkem cyklovětrovka (990,- Kč ). Mé zkušenosti jsou jenom kladné a jsem s výrobkem spokojen.Ráno vyjíždím při +5*C a stačí mi vzít pod větrovku funkční triko a dres ,
větrovka neprofoukne (není pocit zimy) a její prodyšnost je dostačující (dost se potím a když si sáhnu ze spodu větrovky, tak se nedrží pod větrovkou vlhko). Co se týče deště,tak mne zastihla jenom prudká přeháňka a nedošlo k promočení větrovky (utvořily se kapičky, které se nevsákly a pomalu stékaly). Na pořádný déšť zatím čekám (předpokládám po první zkušenosti, že by to mělo být v pohodě).
Po těchto zkušenostech zvažuji objednání dalších cyklovětrovek do rodiny (1-2x), při této příležitosti bych se rád zeptal na možnost případné slevy při opakovaném objednání. (12. 5. 2006)

S pozdravem Killian Petr, Killian"zavináč"seznam.cz

Ota Novák

Vážený pane,

loni jsem u Vás koupil turistickou větrovku (jistě si vzpomínáte na naši korespondenci, když jsem byl překvapen "dámským" zipem) a následně ji v červenci s úspěchem vyzkoušel při přechodu Krušných hor, kdy celé 4 dny pršelo. Od té doby mi už několikrát "zachránila život".
A protože jsem si na stará kolena nedávno pořídil i kolo, chci Vás poprosit o zaslání cyklo větrovky Profi v modré barvě (obj. č. 9011) ve velikosti XXL.
Věřím, že bude stejně kvalitní jako její turistická sestra. (19. 4. 2006)

S pozdravem

Ota Novák, ota.hifi"zavináč"quick.cz

Šárka Adámková

Vážený pane Heydušku,

o Vašich výrobcích jsem se poprvé dozvěděla zhruba před dvěma lety prostřednictvím časopisu Cykloturisrika. Na základě Vaší inzerce jsem si objednala žlutou cyklovětrovku. Musím uznat, že od té doby ji neustále chválím, protože má jenom samé klady - lehká, skladná, neprofoukne a nepromokne. Jezdím od jara do podzimu do práce na kole a po celou dobu je mi spolehlivým průvodcem, při lotošní dovolené na kole vydržela celodenní intenzivní déšť.
Právě proto, když jsem uvažovala o koupi trochu teplejší bundy hlavně pro jarní jízdy, rozhodla jsem se z několika možností pro Cyklo Profi z Vaší nabídky a pevně doufám, že se osvědčí minimálně stejně.
Také musím zkonstatovat, že i minule (tak jako nyní) mě mile potěšila rychlost, s jakou jste moji objednávku vyřídili.

Jsem s Vaší firmou i se zbožím spokojená.
Přeji hezký den

Šárka Adámková, adamkova"zavináč"muzeum.clnet.cz, 17.10.2005

Irena Jašíková

Zdravím - vrátili jsme se z Norska a můžu Vám říct - fakt SUPER - myslím žlutý obleček, kterým jsem se stala pověstná. Sice si někteří ze mě zpočátku utahovali("vypadáš jak záchranář z atomové elektrárny"), ale když byli po dvou l00 km túrach na kole, kdy lilo a sněžilo ve svých super oblečcích promočení do nitě, závistivě pokukovali a psali si www.dodeste.cz. Byla jsem v suchu, teple a zářila do daleka na cestě. Až to bude možné, pošlu foto.

Tak třeba bude další komerční úspěch. Jenom technický dodatek - kalhoty potřebují úpravu, dostávají se pod řetez kola - a taky se od něj špiní. Řešila jsem to goretexovými návleky, co jsou na běžky. Nouzové řešení. Ujeli jsme asi 700 km na kole. Norsko je nádherná země, velmi odlehlá... velmi drahá... a velmi korektní k turistům. Krajina téměř bez lidí ( asi 4,5 mil. na zemi 4x větší než ČR), pohoda, klid, všechno má úžasné rozměry. Spousta vody všude, skal, lesů. Stoupání od fjordů a dále do hor - denně často přes 1000 m n.m. A ty sjezdy, často několik desítek km. To tady nezažijeme. Každý Nor má buď srub, nebo loď či lodičku. Jsou hodně individualističtí, vychovaní k naprosté samostatnosti vždy a všude. Krásné náhorní plošiny. Budu se tam vracet, dokud bude zdraví sloužit. Jsem potěšena, že jsem mohla propagovat oblečení z Vaší firmy. V drsných podmínkách náhorních plošin Norska obstálo. (4. 8. 2005)

Děkuji ještě jednou, pošlu obrázky.

J. Mačo

Dobry den,

tak som sa vratil z Podunajskej cyklocesty a mozem sa podelit o skusenosti s oblecenim O2 Rainwear. Vetrovky sme si vyskusali hned prvy den, ked nas cestou do campingu na bicykloch prekvapila silna burka. Oblecenie vydrzalo bez problemov. Velmi dobry je volnejsi strih a gumicky na rukavoch. Ja som mal problem jedine so snurkou na kapucni. Ked som ju chcel pocas jazdy jednou rukou dotiahnut, podarilo sa mi zachytit len jeden koniec snurky a vytiahol som ju z kapucne. Bolo by potrebne dat na konce nejake pevne kruzky alebo ine cudliky, aby sa snurka nedala vytiahnut. Susenie vetrovky bolo velmi rychle. Potom som vetrovku este pouzival, ale nijake zavady som nezistil. Pri jazde na bicykli musi byt dobre zatiahnuta kapucna, aby volny okraj nebranil pohladu dozadu pri pootoceni hlavy (napr, pri odbocovani dolava). Hodilo by sa aj predlzenie zadnej strany, aby existovala vetrovka pre cyklistov s predlzenou zadnou castou a s kapucnou. Syn urobil aj experiment s kapucnou. Nalial do nej vodu (z vonkajsej strany). Vydrzala. Myslim, ze pre nase potreby - turistika, cykloturistika, nepremokavost, priedysnost, male rozmery - je to velmi dobry vyrobok.

Zelam uspesny den. S pozdravom

J.Mačo, zs"zavináč"zssarmich.edu.sk, 26. 7. 2005

Ing. Jozef Holúbek

Vážený pán Heydušek,

po dobrých skúsenostiach s oblečením do dažda ktoré používame pri cyklocestách ( napr. pri Severnom mori v Holandsku, na Dunajskej cykloceste, ... ) objednávam 1 cyklistický komplet " Doprava " obj. číslo 1090 vo veľkosti 2X v cene 1690 Kč nakolko sa nám jedna súprava zničila. Prosím mailom o oznámenie ceny za dopravu na Slovensko aby som mohol dať príkaz na úhradu.

S pozdravom

Ing. Jozef Holúbek, joho"zavináč"szm.sk , Bratislav, 21. 7. 2005

Libor Marik

... ZROVNA JSEM NAHODNE ZJISTIL ZE VASE BUNDA V NOUZI NAHRADI TU MOJI POLARTECKOVOU V TEPELNE ISOLACI, COZ JE ZJISTENI DOST NECEKANE. MEJTE SE SKVELE. BYL JSEM MOC SPOKOJEN S VASIM PRISTUPEM K ZAKAZNIKUM.

LIBOR MARIK (kráceno), liborcz7"zavináč"hotmail.com, 20.1.2005

Libor Marik

Hezky den. Tak jsem se konecne dostal do Cech a zakoupil Vas komplet. Nakonec jsem si vybral "dopravu", protoze kapuci proste potrebuji a komplet potrebuji hlavne jako ochranu proti desti pri jizde na kole. Vcera jsem ji i poprve vyzkousel v anglickem desti a funguje fakt dobre. Obvykle poceni se nekonalo, jenom me to o neco vic, ale porad spis prijemne hralo. Takze dekuji a jsem rad ze jsem pockal. Tak diky za kvalitni zbozi a az zase budu doma tak asi potesim i kamarady par darky od Vas.

Libor Marik, liborcz7"zavináč"hotmail.co, 11.1.2005

Peter Bujalko

Dobrý deň! Skúsenosť s oblečením O2 Rainwear mám od priateľa polovníka s ktorým spolu polujeme a vykazuje veľmi dobré vlastnosti preto som sa rozhodol si to tiež objednať.

S pozdravom Bujalko, peter.bujalko"zavináč"agfinvest.sk, 4.8.2004

Jarmila Raichová

Větrovku jsem objednala na základě dobrých zkušeností¨, které s výrobky Vaší firmy udělal můj manžel. V loňském květnu jsme přímo u Vás v Kolíně zakoupili pro něj cykloturistický komplet. Větrovku nyní vozí všude nejen na cyklistiku.

S pozdravem Jarmila Raichová, karel.raich"zavináč"tiscali.cz, 22.6.2004

Jarmila Holasová

...asi před rokem jsem u Vaší firmy zakoupila cykloturistický komplet, jsem s ním velice spokojená a šířím slávu vámi prodávaných výrobků, kudy chodím. Na žluté bundě mě překvapilo, že skutečně chrání před vodou i větrem a člověk se fakt nezpotí.... 11.6.2004

Jarmila Holasová (kráceno)

Šárka Adámková

Vážený pane Heydušku, chtěla bych Vám poděkovat za expresní vyřízení mé objednávky.Ráda bych Vám také napsala, že s větrovkou jsem opravdu velmi spokojená. Měla jsem možnost ji vyzkoušet jednak za ranních mlh (při současných přízemních mrazících) a také v dešti. Opravdu se osvědčila, tak jak slibuje reklamní text, neprofoukne, je prodyšná a zároveň nepromokne.... 3.6.2004
Šárka Adámková, Jestřebí (kráceno), adamkova"zavináč"muzeum.clnet.cz

MUDr. Ivo Gergel

... testování vašeho oblečení proběhlo v podmínkách, bez kterých bych se milerád obešel. Prolezl jsem toho dost a zažil ledacos, minulý víkend poněkud předčil má očekávání. Reklamní snímky s alpskou scenérií opravdu nejsem s to dodat, dohlednost se blížila až 20-ti metrům a vodorovně létající déšť, případně ledová krupice nejsou zrovna přítelem fotoaparátů, pokud už ponechám stranou jistou nechuť zabývat se čímkoliv jiným, než zaječími úmysly. 2 snímky v náhledu přikládám... 19.9.2003

MUDr. Ivo Gergel (kráceno), gergel"zavináč"seznam.cz

p. Hervert

Dobrý den. Praktický test dopadl velmi dobře. Pro mne jsou vlastnosti nepochopitelné, ale jsou nejméně takové jak uvádíte. Šustivost je přehlušena deštěm. Jedině konzervativnost a tmářství může zamezit velkému rozšíření. U mne máte reklamního agenta jistého. 23.6.2003